Eliminarea care a zguduit ”Casa Iubirii”! Cine este concurentul care a părăsit competiția în gala din această săptămână

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 17 apr 2023, 00:10

Eliminarea care a zguduit ”Casa Iubirii”! Cine este concurentul care a părăsit competiția în gala din această săptămână

Tensiune și suspans în gala din această săptămână, trei concurenți s-au aflat în poziția de a fi eliminați din Casa Iubirii. Doar pentru unul dintre ei parcursul s-a încheiat astăzi.

Andreea Mantea s-a aflat în fața unei decizii grele, în urma voturilor, trei concurenți au fost pro puși spre eliminare, însă doar unul dintre ei a plecat acasă.

Cine sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare în gala din această săptămâna

Citeste si: De ce a mers Alex Zănoagă peste Simina și Bobicioiu la mare! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față

 

Gala din această săptămână a pus punct conflictului dintre Kinga și Nicolas. Cei doi concurenți, precum și Alexandra, au fost propuși spre eliminare. Unul dintre cei trei a părăsit competiția astăzi.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1685/20237753/1/thbdghd.jpg

Andreea Mantea i-a rugat pe cei trei concurenți, înainte de a anunța cine va pleca acasă, să spună câteva cuvinte despre experiența lor în Casa Iubirii.

”Nu mi-a plăcut că am fost prea permisiv cu toată lumea, trebuia să fiu mai hotărât din prima. Mi-a plăcut că am învățat un lucru și acela că nu există corectitudine în viață”, a spus Nicolas.

Alexandra se află pentru prima dată în poziția de a fi eliminată, deși a spus în nenumărate rânduri că vrea să plece acasă, ei bine, este pentru prima dată în situația în care vrea să rămână în competiție.

”Mă bucură că am putut să mă văd din altă perspectivă și să realizez cât sunt de puternică ca persoană, și să-mi dau seama că în jurul meu sunt și oameni buni, nu doar oameni răi. Îmi pare rău că am jignit, eu am mai spus, nu știu câți dintre voi mă credeți sau m-ați crezut că am avut reacțiile pe care le-am avut, dar am ajuns să le văd din afară și să conștientizez cât de urâte sunt”, a

spus Alexandra.

Kinga este una dintre fetele care se află în cadrul show-ului Casa Iubirii încă din prima zi și care a avut un parcurs foarte lung. În gala din această săptămână s-a aflat în poziția de a fi propusă spre eliminare.

”Îmi pare rău că am avut încrede și că m-am deschis și nu trebuia, asta mă va încurca și mai mult pe viitor.

Mi-am dat seama că nu există tiparul ăla 4/4, e doar în mintea mea”, a spus Kinga.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra este prima concurentă salvată, ea a primit cele mai multe voturi din partea publicului, astfel poate răsufla ușurată.

Citeste si: Andreea Mantea îl pune la zid pe Nicolas. Kinga, parte dintr-un pariu al băieților. Urmăriți o ediție incendiară, duminică, 17 iulie 2022, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Cine este concurentul care a părăsit Casa Iubirii?

Kinga și Nicolas, din nou față în față, însă nu într-o ipostază prea plăcută. Pentru unul dintre ei parcursul în Casa Iubirii se termină astăzi. Nicolas nici nu vrea să o privească pe blondină și o asociază cu Iuda.

Andreea Mantea a fost surprinsă de postura în care se află cei doi, însă a fost nevoită să anunțe că cel care va pleca acasă este Nicolas. Kinga s-a îndreptat către el să-l îmbrățișeze, însă a refuzat-o.

Andreea Mantea: De ce nu ai vrut să te ia în brațe?

Nicolas: Nu-l îmbrățișez niciodată pe Iuda.

Andreea Mantea: Da, cu ce te-a vândut? Cu ce te-a trădat?

Nicolas: Cu persoana ei! Cu tot ce a fost, de când a vorbit prima dată și până acum.

Pentru Nicolas parcursul în emisiunea Casa Iubirii s-a încheiat mai repede decât se aștepta, însă, după toate situațiile întâmpinate cu Kinga în această perioadă pleacă liniștit, fără regrete.

Citeste si: Kinga și Andrei sunt la cuțite. Noul concurent o desființează pe Kinga: ”Ești varză”