Cum arăta Raluca Bădulescu în tinerețe. Vedeta Kanal D frângea inimile bărbaților

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 apr 2023, 02:50

Cum arăta jurata Bravo ai stil!

Sursa: Instagram

Raluca Bădulescu, jurata emisiunii Bravo ai stil!, a trecut prin multe schimbări de-a lungul vieții sale, dar asta nu a descurajat-o să apară pe micile ecrane.

Acum Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete Kanal D și își face remarcată prezența prin simțul umorului și ținute extravagante, la care se adaugă piesele unice pe care aceasta le are.

Citeste si: Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, idei de ținute la prețuri accesibile. Cum să te îmbraci vara asta cu stil și cu bani puțini, la Dimineața cu noi, 13 iulie 2022

Cum arăta Raluca Bădulescu în tinerețe

Raluca Bădulescu era mai slabă decât este acum, acum 15 ani nimeni nu ar fi recunoscut-o. Era ca trasă prin inel, mai ceva ca în prezent, aceasta nu avea părul blond cu care ne-a obișnuit, atunci părul scurt, brunet și ondulat era semnătura Ralucăi Bădulescu.

Aceasta a putut să își exploreze pasiunea pestru stil intrând în familia Bravo ai stil!, „Am fost corporatistă cu stil, pentru că moda mi-a plăcut întotdeauna, a fost pasiunea mea.

M-am simțit bine și în acel mediu. Televiziunea este visul oricui. Eu am avut un mare noroc, faptul că am intrat în familia Kanal D. Pentru mine nu este doar un job în televiziune, este familia mea. Dacă într-o zi nu aș mai fi în fața publicului, cred că aș face ceva în domeniul modei, mi-aș îmbunătăți calitățile de DJ. După cum știti am un proiect care se numește „When fashion meets Music”, care mixează cele două concepte; moda și muzică.
Eu sper să îmbătrânim la „Bravo, ai stil!„, care este cel mai frumos proiect din viața mea.”
, a declarant jurata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imagini explozive! Cum arăta Bianca Comănici la 19 ani roșcată, fără silicoane și acid în buze. Care a fost prima ei apariție publică

Cum a reușit Raluca Bădulescu să slăbească și să revină la fizicul care a consacrat-o

Raluca Bădulescu avea peste 100 de kilogram e, iar asta nu o făcea să se simtă bine în pielea ei așa că a decis să își facă o procedură ce îi va schimba complet aspectul fizic, ajungând să fie iar femeia fatală.

Operația ce a ajutat-o să își înceapă călătoria cu pierderea kilogramelor este cea de micșorare a stomacului. Vedeta a spus în nenumărate rânduri că nu se abține de la nimic, când vine vorba de mâncare, și încearcă orice, dar doar în cantități mici. Dulciurile, checul și feliile de pizza sunt câteva dintre plăcerile nevinovate pe care aceasta le are.

Un secret pe care aceasta l-a dezvălui este ,,Eu așa fac și mănânc orice, dar în cantități mici.

Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu țin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici. Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculițe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă''.

Citeste si: Exclusiv! De ce niciodată Raluca Badulescu nu șterge de pe social media comentariile răutăcioase! Ce face vedeta atunci când primește un astfel de mesaj