Imaginea sfâșietoare a durerii. Mama Lizei, fetița ucisă la Vinița, a aflat că nu își va mai ține niciodată fiica în brațe

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 19 iul 2022, 15:11

Mama Lizei a aflat că fiica ei a murit

Sursa: Photo Collage

Mama Lizei, fetița ucisă la Vinița, a aflat că fiica ei a murit. Imaginea sfâșietoare a durerii unei mame când află că nu își mai ține niciodată fiica în brațe. 

Pe patul de spital, strigându-și durerea, așa a fost surprinsă Iryna, mama Lizei, fetița de 4 ani ucisă în atacul cu rachete de la Vinița. Mama Lizei a aflat abia după câteva zile de moartea acesteia, iar imaginile suprinse în spital sunt de-a dreptul sfâșietoare. 

Citeste si: „Am văzut-o pe Liza moartă, dar vrem să ne amintim de ea vie...” Bilanț devastator al vicimelor în urma atacului cu rachete de la Vinița

Mama Lizei a aflat că aceasta a murit în atacul de la Vinița 

Iryna a aflat că Liza, fiica ei în vârstă de 4 ani, a murit în urma atacului cu rachete de la Vinița. Cele două ieșiseră de la un control medical în momentul în care două rachete Kalibr, lansate de pe un submarin rusesc, a lovit în plin centrul orașului Vinița.

Zeci de clădiri de locuințe, un centru comercial și un centru medical au fost afectate în urma atacului de săptămâna trecută.

Bilanțul atacului cu rachete de la Vinița este unul devastator: 24 de persoane au fost ucise, iar alte aproximativ 200 au suferit răni grave. Printre cele 24 de victime care au fost ucise se află și Liza, o fetiță de numai 4 ani care se afla în momentul atacului alături de mama sa, Iryna.

Citeste si: „Nu-i voi lăsa pe ruși să-mi fure viitorul!„ Cu o zi înainte să îmbrace rochia de mireasă, casa Dariei din Vinița a fost distrusă în totalitate

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fetița a fost ucisă pe loc, iar mama ei a ajuns în stare gravă la spital. Iryna nu își amintește cum a ajuns la spital și până acum habar nu a avut că Liza a murit.

Imaginile cu tânăra mama, în momentul în care I se spune să Liza nu mai e, sunt de-a dreptul sfâșietoare.

Slujba a fost una sfâșietoare și chiar preotul a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut micul sicriu în care zăcea Liza, alături de care au fost așezate jucării de plus.

Citeste si: Lacrimi amare la căpătâiul Lizei, fetița ucisă în atacul cu rachete de la Vinița. Imaginea sfâșietoare a durerii pe care rușii o lasă în urma lor

Iryna, mama Lizei, a fost și ea grav rănită în urma atacului și se află internată în spital. Ea abia a aflat că nu își va mai putea strange fiica în brațe vreodată.

În urma atacului cu rachete Kalibr care au fost lansate de pe un submarin rusesc din Marea Neagră și care au lovit din plin centrul orașului ucrainean Vinița, 24 de persoane au fost ucise, iar alte 200 au suferit răni grave.

 

Taguri: