Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 8, subtitrat în limba română VIDEO. Nefise, vis împlinit?

Autor: Andrei Ionescu

Aripi frante

Sursa: Kanal D

Un nou episod foarte interesant din serialul "Aripi frânte" este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește episodul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Onur este tot mai îndrăgostit de Zeynep și îi cere ajutorul fratelui său pentru a o cuceri. El se simte dat la o parte de Zeynep, nu știe că ea e nevoită să își ascundă sentimentele față de el de teamă.

Zeynep a fost amenințată de Azime că familia ei va avea de suferit dacă dezvăluie ce simte pentru Onur.

Zeynep se gândește să uite ce simte, dar Onur nu se va da bătut în tentativa lui de a o cuceri pe ceape care o iubește.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

În acest timp Muzaffer e nerăbdător să se însoare cu Nefise. Pregătirile pentru nuntă sunt în toi și atât el, cât și Nefise au emoții.

Lui Nefise nu îi convine și se teme că trebuie să îi ascundă viitorului ei soț că are 4 copii.

Chiar în ziua nunții Nefise și Muzaffer vor afla o veste șocantă.

Ce se mai întâmplă în episodul 8 din "Aripi frânte" aflați doar urmărindu-l în această seară, de la ora 20:00, LIVE la Kanal D! Îl poți vedea și Live Video Online, pe site-ul nostru, de la aceeași oră, accesând adresa de Live Stream,   https://www.kanald.ro/live.html, de pe telefon mobil, laptop, tabletă sau orice alt dispozitiv cu conectare la internet.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aripi frânte, cifre mari de audiență încă de la început

Noul serial turcesc difuzat de Kanal D,  "Aripi frânte", prezintă povestea lui Nefise, o mamă singură, ce trebuie să crească 4 copii rămași orfani de tată.

Primul episod al serialului, difuzat de Kanal D, a strâns în fața televizoarelor aproape 1 milion de români odată cu premiera de lunea trecută.

Premiera serialului "Aripi frânte" a fost urmărită de 962.000 de telespectatori, Kanal D ocupând locul doi în rândul televiziunilor din România pe anumite segmente de public pe intervalul orar al producției (20:00- 23:00).

„Aripi frânte” este o poveste emoționantă despre iubire, sacrificiu, greutăți și destin.

Din distribuția serialului fac parte actori talentați care au reușit să cucerească publicul din Turcia.  

Serialul este difuzat de trei ori pe săptămână de către Kanal D, în zilele de luni, marți și miercuri, de la aceeași oră: 20:00.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.