Mai multe foste concurente de la Bravo, ai stil!, manifest pe rețelele de socializare: "Vă încurajez să nu vă lăsați intimidate de nimeni și nimic!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 11:08

Foste concurente Bravo, ai stil!, manifest pe retelele de socializare

Sursa: Instagram

Denisa Potecaru, Sensy, Cristian Siscanu si Andreea au luat atitudine pe retelele de socializare dupa afirmatiile facute de fostul realizator TV.

Printe cele care au reacționat vis-a-vis de declarațiile controversate făcute de George Buhnici în urma cu câteva zile conform cărora femeile plinuțe sau cu vergeturi ar trebui să mai treacă pe la sala, se numără și câteva foste concurente de la Bravo, ai stil! care nu doar au postat câteva mesaje care pun la zid spusele fostului realizator TV, însă încurajează femeile să își expună frumusețea așa cum este ea, cu defecte și urme. 

Fostele concurente Bravo, ai stil!, manifest pentru frumusetea reala, cu defecte: "Doua vergeturi în plus sau în minus nu înseamnă nimic" 

Denisa Potecaru, Cristina Siscanu, Sensy sau Andreea Diana sunt câteva nume care au luat atitudine pe rețelele de socializare și au postat mesaje în legătură cu acest subiect extrem de sensibil pentru o femeie. Mai mult, toate aceste tinere sunt și influenceri pe rețelele de socializare, acolo unde s-au lașat deseori descusute de fani și s-au fotografiat chiar și în ipostaze mai puțin flatante.

Indiferent că au cearcăne, vergeturi, câteva kilograme în minus sau în plus, toate aceste femei reprezintă modele sau repere pentru societatea actuala care vă prelua intotodeauna ceea ce fac ele. Astfel, mesajul lor a venit cât se poate de clar după declarațiile fostului om de televiziune.

Citeste si: Denisa Potecaru, una din cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai stil!, și-a arătat vergeturile pe Instagram: "Nu am cunoscut pe nimeni fără, nu mă deranjează!"

Denisa Potecaru a fost una din vedetele de pe rețelele de socializare care a postat un mesaj mai mult decât concludent: "Întâmplător, am vorbit recent despre acest subiect. Merg la sala, am o greutate sub medie și vergeturi. Sunt foarte ok cu mine. Vă încurajez să nu vă lașați intimidate de nimeni și nimic. Doua vergeturi în plus sau în minus nu înseamnă nimic."

Ceva mai dura în declarații a fost Cristina Siscanu, o alta fosta concurenta Bravo, ai stil! care a ținut să își exprime părerea extrem de clar printr-o imagine în costum de baie aratandu-și colăceii: "Ladies, from Italy, with love!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Diana a fost cea mai vehementa în ce privește acest subiect atât de sensibil și a ținut să îl trimiță pe fostul realizator TV la psiholog.

Sensy, Denisa Potecaru, Cristina Siscanu si Andreea Diana, mesaje pe retelele de socializare

Iar cea care a formulat cel mai amplu mesaj pentru femeile vizate de declarațiile apărute în presa a fost Sensy: "Pot înțelege glumele și eu nu sunt sensibila la astea, poate nu mai sunt pentru că am norocul să mă iubească bărbatul acasă, să

fiu fericita și împlinită, dar poate se întâmplă să glumești cu o fata care nu este la fel de norocoasa că mine și fata aia se frustrează atât de tare încât o da în altele mai grave. Nu putem da note femeilor, oamenilor, putem da note exercițiilor de matematica, a concluzionat Sensy. 

De altfel, frumoasa bloggerita, a declarat în exclusivitate faptul că urmează să se casatoareasca și este în toiul pregătirilor de nunta.

Eu mi-am propus 3 rochii de mireasa, sirena, prințesă, mai scurta. Am multe prietene în domeniul asta. Mă voi ocupa de candy bar, aranjamente. Restul, altcineva. O să avem un organizator pentru că vreau să fiu prezenta la nunta mea. 

Eu îl cunosc pe soțul meu de 6 ani, printr-o cunoștință comuna. Stăteam pe aceeași strada, dar nu știam. M-a adus în gașca lui de prieteni. Pot să spun că este singura mea relație serioasa. Din prima, la noi a fost ceva sănătos. M-a ajutat foarte mult și în cariera mea. Daca nu îmi oferea liniștea aia, nu era ok. Nu îmi face scene de gelozie. E managerul meu, prin el trece tot. Îi arat tot. E mai mult decât un partener de viață, a declarat Sensy in exclusivitate.

 

Taguri: