Kinga are o relație secretă în afara Casei Iubirii? Nicolas lămurește pas cu pas toate scăpările concurentei: "Mi l-a arătat pe băiat când eram în cort!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 apr 2023, 00:10

Nicolas face dezvaluiri despre Kinga

Sursa: Instagram

Kinga este supusa unei analize amanuntite din partea lui Nicolas, concurentul eliminat de la Casa Iubirii in Gala trecuta.

Nicolas continua seria dezvăluirilor în emisiunea online Culisele Iubirii, iar ceea ce spune despre Kinga nu prea îi face cinste concurentei aflata încă în show-ul matrimonial. Mai mult decât atât, se pare că însăși concurenta i-a făcut câteva destăinuiri care l-au pus pe gânduri în așa fel încât să îl facă să dea înapoi în ce privește o relație cu ea.

Nicolas, detalii despre derapajele Kingai: "Mi-a aratat o poza cu baiatul!"

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, ipostază năucitoare pe rețelele de socializare după despărțirea de Adrian. Concurenta de la Casa Iubirii s-a pozat topless

Pe lângă faptul că intre ei nu s-a putut lega nimic pentru că Kinga avea un comportament bizar după cum s-a exprimat Nicolas și îl respingea mereu, fostul concurent a mai dezvăluit că ceva i s-a părut putred în momentul când Kinga mergea de foarte multe ori la Iași bătând un drum de multe ore.

Concurentul eliminat în Gala trecuta a mai dezvăluit faptul că acest detaliu i s-a părut foarte ciudat și crede că este vorba despre un fost iubit.

Pe lângă acest aspect, tot Nicolas este convins că ceva se întâmplă cu Kinga, mai ales când a primit un buchet de flori și țoață lumea credea că este de la el, însă  bărbatul a recunoscut că nici nu a fost vorba de așa ceva: "Am întrebat-o cum a fost faza și mi-a zis că a fost sunata de curier și a întrebat-o unde să vina.

De acolo, planul ei a fost total stricat. Nu stiu daca a vrut să mă scoată gelos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: De ce ar fi venit, de fapt, Kinga la Casa Iubirii! Nicolas aruncă vorbe grele despre una din cele mai controversate concurente din reality-ul matrimonial

Nicolas: Nu ai cum sa o placi pe Kinga decat fizic"

Deja din start a fost pornit prost pentru că eu nu aveam numărul ei. Până să aflu povestea cu băiatul asta, toată lumea credea că eu am trimis la hotel.

Era o bănuială și despre Radu, însă am aflat de acest Alex T. Inteligenta mi-a fost terfelita. În cort sau la date mi-a arătat o poza cu băiatul. Mi-a zis că mi-l vă arata la piscina. El nu e din tara. E plecat în UK și ar fi trimis de acolo florile. Eu am fost chemat de doamna Andreea să îmi zică daca este de la mine. 

 Eu nu cred că Radu o mai place pe Kinga. Real, nu ai cum să o placi decât fizic, dar să o ai că iubita, să fie nevasta în viitor, niciodată. Nu cred că îl place pe Sorin, se merge în echipa sau pur și simplu s-au vorbit de la început și s-a creat asta că hai să ne susținem.