Eveniment mare în familia Ilincai Vandici! Vedeta TV, surprinsă în toiul pregătirilor: "Nu mă întrebați ce am făcut astăzi!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 apr 2023, 02:10

Ilinca Vandici si-a sarbatorit ziua de nume

Sursa: Instagram

Ilinca Vandici a avut parte de o zi foarte agitata pentru ca a vrut ca totul sa iasa perfect pentru unul dintre cele mai importante evenimente din familie.

Prezentatoarea TV a fost țoață ziua de ieri în febra pregătirilor deoarece Zian a împlinit 5 ani, iar pustiul Ilincai și-a dorit o petrecere așa cum nu a mai avut-o până acum. Atât vedeta cât și soțul ei s-au străduit să îi facă aniversarea lui Zian de poveste. Tărziu în noapte, Ilinca a reușit să stea de vorba cu fanii de pe rețelele de socializare și să le povestească cum a decurs totul: "A fost o zi încărcată, dar frumoasa.

M-am pregătit și m-am organizat să îi fac ziua de naștere lui Zian. A vrut petrecere la piscina cu spuma și tobogan. Și uite cum de azi-dimineața stau și fac lucruri și organizez lucruri." Totodată, Ilinca Vandici și-a sărbătorit și ziua de nume. Putini stiu sau îsi amintesc de acest lucru, iar prezentatoarea TV nici nu prea mai tine cont, având în vedere că pe primul loc este Zian: "Eu uit că în iulie este ziua mea de nume pentru că luna iulie este dedicata lui Zian și sunt pe locul doi,"  spune
Ilinca pentru kanald.ro.

Citeste si: Mesajul fără precedent al Oanei Roman pentru Lorena Buhnici: "În mod normal tu nu ai niciun loc într-o societate civilizată"

Fiul Ilincai Vandici a implinit 5 ani

Zian, băiețelul Ilincai Vandici a împlinit 5 ani, iar mămică lui celebra este cât se poate de mandra de puiul ei care a aboslvit și o etapa importanta la grădiniță cu predare în limba germana: "Cu atenția distributiva mă uimește: "Sta și se joaca, eu stau lângă

el și poate vorbesc la telefon cu cineva și este atent și la discuția mea și la ce fac eu și tine minte tot și mă mai surprinde cu replicile pe care le are care nu stiu de unde îi vin", a spus Ilinca pentru kanald.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca Vandici si-a sarbatorit ziua de nume

Citeste si: Edward Sanda, dezvăluiri despre relația cu socrul lui, Pavel Stratan! Ce a făcut tatăl Cleopatrei când a văzut chimia dintre cei doi tineri

Cât despre petrecerea aniversara cu care l-au surprins părinții, cu siguranță, pustiul a fost peste măsură de incantat și s-a distrat pe cinste alaturi de colegii lui de grădiniță la piscina, făcând baie în spuma: "Cele mai frumoase

momente sunt cu tine, puiul nostru frumos! Te iubim infinit și necondiționat, îți mulțumim pentru că ai venit în viața noastră! Îți promitem că orice s-ar întâmplă, oriunde ai fi în lume, orice ai face, noi îți vom veghea calea mereu! Îți dorim tot ce e mai bun și mai frumos în viața, să fii binecuvântat, înconjurat de oameni buni și să nu-ți pierzi niciodată zâmbetul sincer și emoția din suflet!

❤️❤️
Te iubim,
mami si tati!