De unde a pornit războiul intre Nicolas și Sorin de la Casa Iubirii. Ce s-a întâmplat intre cei doi în culise: "Eu nu am vrut să îl pun într-o lumină proastă la televizor"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 apr 2023, 00:25

Nicolas despre conflictul din Casa Iubirii cu Sorin

Sursa: Instagram

Nicolas si Sorin au avut cateva lucruri de impartit, iar cel care a povestit ce s-a intamplat intre ei a fost chiar Nicolas.

Nicolas și Sorin au avut o confruntare de zile mari, întăi cu ușile închise în cadrul reality-show-ului Casa Iubirii, apoi public în fata telespectatorilor. Se pare că Nicolas a fost deranjat de atitudinea sfidătoare a lui Sorin simțind că tot ce își dorește concurentul este publicitatea. Vrând să lămurească situația, Nicolas a încercat să discute cu el intre patru ochi, dar Sorin ar fi vrut un meci în public, așa că totul s-a transformat într-un război și afront direct de fata cu toată lumea.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, ipostază năucitoare pe rețelele de socializare după despărțirea de Adrian. Concurenta de la Casa Iubirii s-a pozat topless

Ce s-a intamplat in culise intre Nicolas si Sorin

"Își da cu părerea total nefondat doar că să prindă prim planul și cât mai multe minute pe televizor. Aveam o zi sau doua în casa cnad am zis asta.

De atunci am simțit asta, ridica tonul, întrerupea, total forțat, sfidător. Nu îmi plac lucrurile astea. I-am bătut obrazul și în vestiar și mi-a spus că de ce îi băț obrazul în vestiar că trebuie să îi spun jos. Eu nu am vrut să îl pun într-o lumina proasta la televizor și atunci l-am luat, hai, bărbate...Și în Gala l-am făcut la psihic. Mi-a scris și un unchi de-al lui.
M-a jignit, dar când i-am explicat niste lucruri, s-a mai potolit omul. Ne-am împăcat, a fost aromonie după șosetele albe ridicate din Gala. Am văzut alte imagini când își dădea el cu părerea cu George despre mine și Kinga. L-am făcut salahor, m-a făcut papagal, dar ne-am potolit. Eu stăteau pe canapea, el pe fotoliu și Adrian a spus că ce liniște e. Eu i-am zis că nu am nimic cu el, ci cu atitudinea ta.
Daca nu faci din astea, vii cu un aport la discuție, mi s-a părut că s-a purtat natural după. Cu toții am făcut armonia în Casa
, a dezvăluit Nicolas în cadrul emisiunii online Culisele Iubirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spune Nicolas despre relatia dintre Sorin si Nicoleta

Și da, Sorin o place pe Nicoleta. Și din partea ei la fel, se vede asta, e chiar o fata frumoasa. Nu poți să nu spui că nu e o fata atrăgătoare. Este o fata liniștită, nu e genul să vorbească aiurea, să iți facă nervi. Are alte falsități el, dar nu s-ar cupla doar să rămână în Casa,

a dezvăluit Nicolas.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.