Apeleaza la serviciul de reconditionare jante pentru a circula in siguranta!

Author: Oana Picerea

În afară de îmbunătățirea aspectului unei mașini cu designul și aspectul elegant, importanța pe care o acordăm jantelor auto din punct de vedere tehnic este mică. Jantele sunt disponibile în diferite dimensiuni și stiluri și este important să le alegeți în funcție de dimeniunile specificate de producătorului autoturismului pe care îl dețineți.

Cât de importante sunt jantele mașinii?

Din punct de vedere tehnic, acestea oferă un mijloc de fixare a anvelopelor pe vehicul pentru ca motorul să-și poată pună puterea la sol. De asemenea, jantele pot avea un impact semnificativ asupra alinierii roților, manevrabilității, frânării, calității deplasării și accelerației, precum și asupra calibrării vitezometrului. Un set de jante de calitate, ajuta inclusiv la dispersarea eficientă a căldurii emanate de sistemul de frânare.

În ceea ce privește achiziționarea de jante noi, lucrurile sunt destul de clare. Însă, pentru cei care urmează să achiziționeze jante second hand, există câteva lucruri pe care este important să le luați în considerare astfel încât să nu fie afectate performanțele autoturismului dar și confortul dumneavoastră.

  • Asigurați-vă că nu sunt lovite și deformate sau cel puțin asigurați-vă că au fost reparate corespunzător.

  • Luați în considerare utilizarea unor jante cu dimensiuni potrivite, astfel încât să se potrivească perfect pe mașină.

  • Asigurați-vă că puteți utiliza anvelopele potrivite în funcție de specificațiile date de producător.

  • Asigurați-vă că roțile nu freacă nimic pe vehicul, în special în timpul virării sau sub compresia suspensiei dacă ați ales un set de jante mai late față de cele recomandate de producător.

În momentul în care doriți să schimbați jantele și să achiziționați un set second hand, este recomandat să apelați la serviciile unui service roti specializat astfel încât să le poată verifica profesioniști în domeniu. Este inteligent să colaborați cu un profesionist cu experiență sau cu un magazin specializat de roți atunci când alegeți un nou set de jante, pentru a vă asigura că selectați cele mai bune și potrivite produse pentru nevoile dumneavoastră.

Roțile oricărui tip de vehicul sunt extrem de importante. Acestea sunt acele componente ale unei mașini care asigură unicul contact cu partea carosabilă, deci trebuie să discutăm despre posibilitatea de a avea o buna manevrabilitate, o distanță de frânare cât mai scurtă, dar și un consum redus de combustibil.

În materie de jante, acestea reprezintă în mod clar, în special pentru pasionați ai domeniului auto, nu doar o componentă foarte importantă a mașinii, ci și un accesoriu de imagine excelent care schimba cu totul look-ul oricărui autoturism.

Jantele deteriorate, nu trebuie neapărat evitate sau aruncate, cu condiția să fi fost reparate corespunzător și într-un service specializat, cu atât mai mult dacă este vorba despre jante din aliaj. O janta ovală sau care a fost spartă și prost sudată, poate reprezenta un real pericol pentru siguranță traficului rutier.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care caută cele mai bune servicii de reparații jante, puteți găsi la numai un simplu click distanță, cele mai bune servicii de indreptat jante SRZ Powdercoating.

Ce trebuie să știți când apelați la profesioniștii de la SRZ Powdercoating?

Aceștia se folosesc de aparatură și proceduri de ultimă generație, având posibilitatea de a repara toate tipurile de jante din aliaj sau oțel, fie că este vorba despre simple zgârieturi ori despre lovituri și îndoituri severe. Pe lângă servicii de reparații jante, aici puteți găsi și servicii de sablare și vopsire în câmp electrostatic, servicii care sunt ideale și necesare în cazul jantelor care au necesitat reparații. Astfel, printre principalele servicii pe care cei de la SRZ Powdercoating le pun la dispoziția dumneavoastră, număram:

Îndreptare / roluire:

Accesând site-ul acestora, puteți găsi toate detaliile de care aveți nevoie, inclusiv poze cu diverse proiecte realizate de-a lungul timpului, precum și o secțiune de blog unde vă sunt prezentate tot felul de alte informații despre tot ceea ce presupune repararea și vopsirea jantelor.

De ce este mai bine să reparați jantele mașinii dumneavoastră?

Cumpărarea unei jante noi va fi mai costisitoare decât repararea unei jante vechi. În funcție de tipul de reparații necesare, vă trebui să cheltuiți mai mulți sau mai puțini bani. Cel mai bine ar fi să încercați și să vă reparați roțile cât mai curând posibil dacă aveți probleme cu acestea, deoarece reprezintă un pericol pentru siguranța traficului rutier. O mică problemă poate duce la probleme mai semnificative și în cele din urmă, vă trebui să înlocuiți întreaga roată. Inclusiv anvelopele pot avea de suferit daca sunt montate pe jante care prezintă deformări. Desigur că, pot exista și situații în care repararea unei jante este pur și simplu fie prea costisitoare, fie nu va prezenta siguranță pe viitor. Totul depinde de gravitatea problemei, cât de îndoită sau spartă este o jantă dacă a suferit un soc mai puternic.

Jantele din aliaj sunt disponibile în diferite culori și stiluri. Dacă sunteți îngrijorat de aspectul mașinii dumneavoastră, ar trebui să vă reparați jantele de aliaj pentru a-și păstra aspectul. Există inclusiv jante din aliaj care au fost fabricate în ediții limitate, iar acesta este din nou un motiv foarte bun pentru a le repara dacă situația o cere. Roțile sunt expuse la multe elemente externe care dăunează atât asupra culorii și străluciri, cât și asupra integrității fizice. Prin urmare, recondiționarea roților poate fi o modalitate excelentă de a face mașina să arate că nouă și să prezinte mai multă siguranță, mai ales dacă sunteți acel gen de persoană căruia îi place ca totul să arate mereu impecabil dar și într-o stare tehnică bună.



 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.