Mick Jagger a împlinit 79 de ani. Solistul Rolling Stones se mișcă incredibil pe scenă

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 apr 2023, 06:15

La 79 de ani, Mick Jagger face furori pe scenă

Sursa: Facebook

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones a împlinit vârsta de 79 de ani, iar artistul arată și se mișcă incredibil.

Încă din adolescență Mick Jagger  a avut o pasiune pentru muzică, la 14 ani făcând cunoștință cu prima lui chitară. În 1960, acesta împreună cu prietenul lui Dick Taylor au pus bazele unui grup numit „Little Boy Blue & Blues Boys” și de atunci a început totul.

Citeste si: ELECTRIC CASTLE 2022: Miercuri începe distracția la Castelul Banffy de la Bonțida. Ce artiști vor urca pe scenă la festivalul Electric Castle 2022

Mick Jagger a împlinit 79 de ani pe 26 iulie 2022

Mick Jagger nu este doar muzician, ci și actor și producător. În anul 2000 acesta și-a înființat propria companie de film, iar câteva dintre producțiile cunoscute ale cântărețului sunt Theatre of Fairy Tale, The Nightingale, Moonwalk, Fitzcarraldo, Ratles și multe altele.

Mick Jagger este cunoscutul solist al trupei Rolling Stones, formată din Brian Jones și Keith Richards, încă din 1962.

Trupa a început sub numele  Nanker Phelge, iar în 1964, a fost lansat albumul de debut și au urmat turnee în Statele Unite, iar până acum trupa are milioane de fani și peste 20 de albume care bucură oamenii.

Citeste si: Pentru iubitorii Rock 'n' Roll, apare filmul „Elvis”! Când are loc avanpremiera și unde poți vedea filmul biografic al regelui anilor '60

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Muzicianul rock a avut două căsnicii, una cu Bianca de Maciass, care a durat 7 ani și din care a apărut o fiică pe nume Jade, iar a doua soție a acestuia, Jerry Hall, i-a dăruit doi fii și două fiice, dar după 9 ani, cei doi au pus capăt căsniciei. Acesta mai are doi fii din relațiile sale cu Melanie Hemrik și Luciana Chimeris. În prezent este speculat că are o relație cu ballerina Maria Rudenko.

Solistul Rolling Stones se mișcă incredibil în concerte

Cu toate că vârsta lui este de 79 de ani, acesta nu o arată. Mișcările de pe scenă ale acestuia au rămas la fel ca la începutul carierei lui, în 1962. Chiar dacă acesta a fost spitalizat pentru intervenții chirurgicale cardiace, ceea ce a cauzat anularea unui turneu, Mick Jagger se simte mai tânăr ca niciodată.

Citeste si: A murit Leluţ Vasilescu, fostul toboşar şi membru fondator al trupei Compact

,,Nu numai că Jagger arată mișcări de dans, dar are și o mare capacitate de a se întinde la nivelul șoldurilor. În ansamblu, genunchii și gleznele sunt foarte puternice. Acestea sunt calități care îi sunt extrem de benefice pe scena și în viața în ansamblu.”

, spune Ebenezer Samuel, directorul de fitness pentru bărbați.

 

Surse: cultureoeuvre.com, befitglitz.com

 

Taguri: