Pe Bogdan Mocanu îl știe o țară întreagă, însă mai nimeni nu îl cunoaște pe fratele lui mai mic. Cum arată și cu ce se ocupă Vlad Mocanu

Autor: Alice Popescu

Bogdan Mocanu s-a despartit de iubita

Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu s-a facut cunoscut in showbiz-ul autohton fiind mai mereu prezent la evenimente alaturi de Jador, cel mai bun prieten al sau.

Artistul s-a făcut cunoscut în cadrul reality-show-ului Puterea dragostei, alaturi de bunul sau prieten de la acea vreme Jador cu care a avut mereu o relație statornica presărată cu multe împăcări și certuri, acum cei doi luând din nou o pauza, mai ales după filmarea videoclipului artistului.  Bogdan Mocanu nu traversează nici o perioada foarte buna din punct de vedere sentimental având în vedere că s-a despărțit de cea pe care o voia mama copiilor lui.

Cine este si cu ce se ocupa fratele lui Bogdan Mocanu

Citeste si: Adrian, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă! Fostul concurent a dezvăluit cum a încercat Bianca să întoarcă acest aspect în favoarea ei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La un moment dat chiar a dezvăluit pentru podcast-ul Roxanei Nemeș de pe canalul online wownews. ca isi doreste si o fetita si un baietel. "E foarte frumos să iți dorești să devii tătic cu acte în regula. Eu iubeam copii dinainte. Nu am prea interacționat cu copii atât de mult. Dar mă simt important când îmi cere ceva. Este frumos. Ne mai dorim copii.

Mă văd tata de băiat. Eu stiu cum sunt cu ea: "Sunt bolnav psihic de iubire!" Nu ar fi bine fata că aș duce-o la mănăstire până la 26 de ani. Dumnezeu vrea să îmi dea o tema grea. Viață o să îmi trimiță o fetiță și o să îmi arata că nu e așa. Eu sunt dependent de atenție. Macar fata mă vă iubi toată viață. Până la urma o să vreau și fata și băiat," a
dezvaluit Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu si Vladut, extrem de apropiati

Însă, momentan aceste planuri sunt puse în așteptare deoarece Bogdan Mocanu este în prezent singur, dar cum spune el, indisponibil din punct de vedere sentimental. În ultima perioada, artistul s-a dedicat în totalitate muncii, terminandu-și apartamentul în care s-a mutat unde a avut ajutor și din partea fratelui sau, Vlad care îi este mereu aproape.

Desi nu apare în public, preferând discreția, fratele lui Bogdan Mocanu îi este un real sprijin moral, artistul bazandu-se la greu pe el întotdeauna. Se pare că tânărul este pasionat de fotbal și joaca în liga a treia la o echipa din Vaslui.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.