”Mă numesc Züleyha” a ajuns la final. Ultimul episod al serialului a fost extrem de discutat în Turcia. Iată ce au comentat fanii în mediul online

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 apr 2023, 02:45

”Mă numesc Züleyha” a ajuns la final în Turcia, la jumătatea lunii iunie. Ultimul episod al îndrăgitului serial a făcut furori în rândul fanilor.

”Mă numesc Züleyha” este unul dintre cele mai apreciate seriale turcești, mai ales în România, care în prezent se află la sezonul 3 și este difuzat de Kanal D. Ei bine, îndrăgitul serial a ajuns la final în țara sa de origine. Ultimul episod a fost difuzat pe 16 iunie, pe postul ATV. Serialul și-a încheiat călătoria de patru sezoane cu un final magnific, potrivit presei din Turcia.

”Mă numesc Züleyha” s-a clasat pe primul loc în topurile de audiență cu ultimul episod

Ultimul episod din ”Mă numesc Züleyha”  a făcut furori în Turcia. Producția și-a depășit propriul record de audiență pentru anul în curs. Faptul că ultimul episod al serialului a fost unul reușit o demonstrează și numeroasele reacții pozitive din mediul online. Fanii s-au întrecut în laude și au mulțumit echipei serialului pentru munca depusă, potrivit tvmania.ro

„Mulțumiri nesfârșite tuturor celor care au contribuit”, „Am urmărit 4 sezoane fără să pierd niciun episod”, „Ne va lipsi Çukurova și mai ales Hunkar, Zuleyha și Demir Yaman” sau „L-am urmărit cu interes încă de la primul episod, a fost un serial de epocă foarte bun”,  sunt doar câteva dintre comentariile fanilor pe conturile oficiale de social media ale îndrăgitului serial.

De asemenea, echipa serialului nu a putut să nu le mulțumească fanilor pentru că au urmărit serialul într-un număr foarte mare:

”Dorim să le mulțumim tuturor telespectatorilor noștri care ne-au împărtășit emoțiile în călătoria din „Mă numesc Züleyha” și au fost în fața ecranelor în fiecare joi seara”, este mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a serialului.

Citeste si: Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Acesta este primul proiect al actorului după despărțirea de Hande Erçel. Iată cum a fost surprins alături de noua sa colegă de platou

Presa turcă laudă serialul ”Mă numesc Züleyha”

 Finalul acestui serial a fost printre cele mai discutate în mediul online, cu hashtag-ul #ÇukurovaVeda.

Fanii au umplut rețelele sociale cu mesaje emoționante de adio și nenumărate emoji cu aplauze. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 Presa din Turcia laudă serialul „Mă numesc Züleyha”, precizând că producția și-a scris numele cu litere de aur în istoria televiziunii turcești, datorită personajelor de neuitat și a poveștii captivante care a reușit să țină publicul în fața micilor ecrane de-a lungul celor patru sezoane. 

„Mă numesc Züleyha” a avut debutul în 2018, fiind lansat ca o poveste de dragoste de epocă. Acțiunea se petrece în anii ’70, în zona Çukurova din Turcia. Cu timpul, scenariul a evoluat, la fel și personajele, în fiecare sezon, au ieșit sau au venit în serial actori noi.

Citeste si: Serkan Çayoğlu și Özge Gürel, actrița din “Suleyman Magnificul”, s-au căsătorit civil! La sfârșitul evenimentului, actorii au donat cadourile primite de la invitați unei fundații care sprijină copiii bolnavi de cancer

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.