Adrian și-ar fi dorit o relație cu Larisa de la Casa Iubirii! Ce are în comun concurenta cu fosta lui iubită din afara competiției matrimoniale

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 apr 2023, 00:30

Adrian si-ar fi dorit o relatie cu Larisa

Sursa: Instagram

Adrian s-ar fi reorientat spre alta fata din Casa Iubirii dupa relatia esuata cu Bianca, insa nu a mai avut timp deoarece a fost eliminat.

Una din concurentele pe care Adrian a pus ochii după despărțirea de Bianca a fost Larisa. Chiar daca a recunoscut că s-a apropiat mai mult de Kinga, fostul concurent a dezvăluit că nu s-a simțit atras de ea deoarece nu este genul lui de femeie, fiind și puțin mai scunda decât el, însă i-a plăcut foarte mult faptul că a descoperit în ea un prieten cu un suflet foarte cald.

"De Larisa mi-a plăcut foarte mult, am simțit-o cu un suflet bun și genul de om care în care poți avea încredere, te poți baza. Cumva, eu am zis la un moment dat că îmi place de ea, dar a intrat Bianca și ea s-a îndreptat spre Ionut și s-a dus totul așa. De aia nu s-a concretizat nimic.

Citeste si: Ce i-a ascuns Bianca lui Adrian înainte să ii dea papucii. Toți concurenții știau de asta, mai puțin fostul ei iubit eliminat: "Vezi că știu niște chestii"

Adrian si-ar fi dorit o relatie cu Larisa?

Și ea și Kinga m-au îmbrățișat într-un mod prietenește. Ea a știut și nu s-a întâmplat nimic din cauza conjuncturii.  Nu stiu daca m-aș întâlni daca ar ieși din Casa. Acum o văd din punct de vedere prietenește. Eu am fost prieten cu Ionut. Eu cred că este că mine, îi place să ofere afecțiune. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce nu ar fi vrut Adrian sa formeze un cuplu cu Alexandra

Adrian a mai dezvăluit că o placea foarte mult pe Alexandra, însă din cauza vârstei, ea fiind foarte mica, nu ar fi avut o relație decât în Casa Iubirii sau una de scurta durata și nu și-ar fi dorit să învestească timp în așa ceva." De Xenia mi-a plăcut mult, m-a atras fizic. Îmi plac persoanele de genul ei. Cât o privește pe Maria, Adrian și-a motivat și votul către ea deoarece că și restul băieților nu și-a dorit să o mai vadă plângând și suferind în emisiune."