Care este, de fapt, motivul despărțirii dintre Bianca și Adrian. Nicolas a aruncat bomba: ”Nu puteam să-i spun lui Adrian”

Autor: Madalina Maftei

Care este, de fapt, motivul despărțirii dintre Bianca și Adrian

Sursa: Instagram Nicolas

Nicolas a făcut dezvăluiri fără precedent despre adevăratul motiv al despărțirii dintre Adrian și Bianca.

După eliminarea din Casa Iubirii, acum, Nicolas vorbește despre foștii lui colegi, despre neînțelegerile cu Sorin, dar și despre faptul că Bianca nu ar fi avut ochi doar pentru iubitul ei, Adrian, ci și pentru el. De asemenea, acesta vorbit și despre buchetul de flori pe care Kinga l-a primit, despre care mulți au crezut că el l-a trimis. El susține că a fost o strategie a Kingăi, iar florile au fost trimise de un băiat, a cărui poză a văzut-o și el.

Ce a făcut Bianca în timp ce era împreună cu Adrian 

Nicolas a dezvăluit că unul dintre motivele care au dus la încheierea relației dintre Bianca și Adrian ar fi fost chiar el. Acesta susține că tânăra l-a plăcut și că relația ei a fost, de fapt, falsă.

Totodată, fostul concurent a mai dezvăluit că, pe lângă ei, au mai existat cupluri care s-au format doar de dragul competiției.

Dintre Bianca și Adrian, Nicolas consideră că cel care și-ar fi dorit cu adevărat o poveste de iubire a fost Adrian.

"Cred că Bianca m-a plăcut, dar nu am fost eu motivul despărțirii dintre Adrian și ea. Părerea mea este că motivul despărțirii lor au fost niște lucruri acumulate în ea, strânse.

E bine știut faptul că în Casa Iubirii se fac niște cupluri forțate, se plac forțat.

Sunt apropieri fake. Bianca și Adrian au fost reali la început, dar după aceea când s-au cunoscut, Adrian a rămas îndrăgostit, iar Bianca și-a pierdut interesul.", a declarat Nicolas, pentru wownews.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii. Care a fost prima reacție a fostului concurent după ce a părăsit reality show-ul

Nicolas: "Am văzut priviri din partea Biancăi către mine”

Încă de cum a pășit în Casa Iubirii, atenția lui Nicolas s-a îndreptat către Kinga, cu care a fost și în cunoaștere și cu care a avut mai multe date-uri în afara casei, însă, cunoaștere care s-a transformat în scurt timp în urmă și disprețuire.

Cea care l-a pus cu adevărat pe jar pe Nicolas a fost Bianca, însă era iubita lui Adrian. Acest lucru nu a deranjat-o pe concurentă, aceasta i-a aruncat mai multe priviri cu subînțeles lui Nicolas.

"Am văzut priviri din partea Biancăi către mine. Pur și simplu, limbajul trupului. Se vedea clar, dar nu puteam să-i spun lui Adrian că femeia lui se uită la mine.

Era prietenul meu. Nu mă uitam la ea, dar am simțit. Nu am încercat nimic cu ea, pentru că eu eram cu Kinga.", a mărturisit Nicolas.

Citeste si: Cum l-a umilit Bianca de la Casa Iubirii pe Adrian după eliminare. Ce mesaj a postat frumoasa concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din reality-show

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.