Când și de ce ai nevoie de un curs de project management? Află răspunsul specialiștilor!

Author: Oana Picerea

Foarte mulți tineri visează, încă din adolescență, la cariera de succes pe care o vor avea. Dacă și tu ești una dintre persoanele care și-a setat, de la o vârstă destul de fragedă, țeluri și obiective, meriți felicitări. Pentru a urca pe culmile succesului și a bifa cât mai multe reușite, există câteva criterii pe care trebuie să le îndeplinești. Abilitățile de project manager reprezintă skill-uri importante, care te ajută să ajungi la rezultatele dorite.

În orice domeniu ai lucra sau orice fel de afacere ai dori să îți deschizi, este nevoie să știi să îți organizezi bine timpul, să planifici și să monitorizezi diferite proiecte etc. Pentru a te asigura că ai, încă din adolescență, bazele acestor abilități, este recomandat să participi la un curs project management.

Cum alegi cel mai bun curs?

Atunci când decizi să participi la astfel de sesiuni, este recomandat să te interesezi de compania care le organizează. Success Academy, spre exemplu, este una dintre academiile de top, care se preocupă, în mod deosebit, de dezvoltarea și evoluția tinerilor. Aceasta se prezintă a fi “o altfel de școală”, care îi ajută pe copii și adolescenți să învețe și să se dezvolte într-un mod modern și interactiv.

Scopul echipei este să te pregătească pentru succesul vieții de adult, prin exerciții, jocuri și experiențe practice, alături de colegi care au aceleași aspirații și interese ca tine. Astfel, mediul de lucru al acestui curs de project management va fi unul plăcut, căci vei fi înconjurat de persoane cu care te asemeni și cu care rezonezi, din mai multe puncte de vedere.

Experiența trainerilor cu care vei lucra este, de asemenea, un criteriu de care este bine să ții cont, atunci când alegi sesiunile la care vei participa. Echipa Success Academy nu ar fi ajuns niciodată una dintre cele mai renumite școli din țară fără trainerii profesionișți, care au o vastă experiență națională și internațională în dezvoltarea personală și profesională. Aceștia sunt oameni dedicați, pasionați de performanță, cărora le pasă de viitorul cursanților ce trec pragul academiei.

În cadrul unui curs de project management, aceșți traineri profesioniști vor face eforturi pentru ca tu să dobândești cât mai multe abilități. Astfel, vei învăța să îți gestionezi timpul și bugetul, să fii ordonat și organizat, vei afla cum este bine să gestionezi și să te comporți cu oamenii. În plus, vei dobândi skill-uri de inteligență emoțională, adică vei putea înțelege emoțiile care te cuprind și vei avea puterea să le controlezi și să reacționezi într-un mod optim.

Cursul de project management te va ajuta să înțelegi foarte bine cum să planifici și să monitorizezi diferite proiecte, iar aceste învățături nu vor rămâne la stadiul de teorie, ci vei pune în practică, prin activități interactive, toate informațiile acumulate.

Acestea sunt doar câteva dintre calitățile și abilitățile indispensabile unei cariere de succes. Dacă eșți un tânăr ambițios, muncitor, care își dorește cu adevărat să facă performanță, o bună opțiune este să participi la un curs project management, deoarece vei dobândi o mulțime de abilități esențiale de pe urma acestuia.

Pune-ți încrederea în experiența trainerilor specializați și participă la astfel de sesiuni, iar o carieră reușită va fi mai aproape de tine!