Lili Sandu este însărcinată. Ce reacție a avut fiul actriței?

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 apr 2023, 03:55

Lili Sandu este însărcinată. Ce reacție a avut fiul actriței?

Sursa: Instagram

Lili Sandu este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta a dat vestea prin intermediul contului său de Instagram, într-un mod foarte emoționant. Actrița mai are un copil, un fiu de aproximativ doi ani.

Lili Sandu este însărcinată cu al doilea copil. Actrița este în culmea fericirii, mai ales că fiul ei, de aproximativ doi ani, își dorea o soră. Lili a primit șanse extrem de mici de a rămâne însărcinată pe cale naturală, iar nașterea lui Thomas Jay, în anul 2020, a fost o adevărată binecuvântare.

Lili Sandu este însărcinată pentru a doua oară

Lili Sandu și-a întrebat fiul ce dorință și-ar pune, dacă l-ar întâlni pe peștișorul auriu, iar cel mic a spus că și-ar dori o soră. Profitând de ocazie, actrița

a dat vestea cea mare.

Dar, uite, dacă e în burtică acum, te bucuri”, i-a mai spus Lili Sandu fiului ei care, fericit că dorința i se poate îndeplini, a pupat burtica de gravidă și și-a luat mama în brațe.

Cu toate că nu a oferit mai multe detalii despre sarcină, fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle și mai multe detalii, mai ales că actrița și-a dorit mereu să fie mamă.

„Atunci când viața capătă un sens... Aseară, 10-08, miracolul nostru a vrut să vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire...Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare! Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a transmis Lili Sandu pe Instagram, după nașterea fiului ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lili Sandu, internată în spital cu băiețelul ei: „Am ajuns de urgență la spital, cu febră 40.” Ce s-a întâmplat?

Lili Sandu a avut parte de o experiență neobișnuită în vacanță

De curând, Lili Sandu s-a întors din vacanță. Aceasta a fost plecată în Grecia, împreună cu familia, unde au petrecut momente de neuitat. Cu toate acestea, în timpul unei plimbări pe mare, situația a scăpat de sub control, iar Lili Sandu și cei dragi au tras o sperietură zdravănă.

„Doamne, azi a fost o aventură aventuroasă, cum îmi place mie să-i zic. Am avut parte de o întâmplare neplăcută. Am crezut că o să fie ceva foarte frumos, dar a fost un coșmar. Venirea cu feribotul către Atena. Deci nu cred că am făcut atât de multe rugăciuni în ultimul an. Am crezut că murim.

Citeste si: Lili Sandu, intr-o ipostaza inedita! Prezentatoarea TV a fost gazda Kanal D pentru elevii unei scoli din Ramnicu Valcea, in cadrul programului educational “Scoala Altfel”!

Nu vreți sa știți prin ce am trecut. Am făcut și un atac de panică. Chiar ne-am speriat foarte tare, lui Thomas i-a fost foarte rău. Valurile erau extrem de mari. Ne-am speriat foarte tare, nu o să mai repet experiența asta. Bine că am ajuns cu bine, abia aștept să ajungem acasă, foarte frumos în Atena, dar tot mai bine e în București”, a povestit Lili Sandu în mediul online.

 

 

Taguri: