De ce să externalizezi serviciile de curățenie? Iată 5 motive convingătoare

Author: Oana Picerea

Ai o firmă și îți dorești curățenie exemplară, indiferent dacă vorbim despre birouri sau puncte de lucru? În cazul acesta, apelează cu încredere la Novo Class.

Poți contracta serviciile acestei firme de curățenie în orașele Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Târgu-Mureș, Bistrița și Baia Mare. În continuare, îți prezentăm câteva motive pentru a apela la firma de curatenie Cluj Novo Class.

Curățenie exemplară oricând dorești

Niciodată nu a fost mai simplu să te bucuri de o curățenie exemplară oricând dorești. Tot ce trebuie să faci este să contactezi firma Novo Class și să stabiliți de comun acord zilele și frecvența curățeniei. Indiferent dacă este curățenie care se face în fiecare săptămână sau dacă ai nevoie urgentă de curățenie din cauza unui incident, te poți baza pe această firmă ce oferă servicii de excepție.

Economisești timp și bani

Externalizând serviciile de curățenie, economisești timp și bani. Cum? În primul rând, nu mai trebuie să cumperi personal toate produsele profesionale. Știi ca sunt destul de scumpe și poate nici nu știi exact care s-ar potrivi suprafețelor din spațiul tău de birou. De asemenea, vei avea nevoie și de numeroase accesorii și aparate care să curețe orice tip de pată. De ce să plătești pentru acestea, când contra unei sume accesibile, poți avea curățenia dorită? Să mai spunem și că economisești timp?

Poți beneficia de numeroase servicii de curățenie

Apelând la Novo Class, te vei bucura de 7 tipuri de servicii de curățenie. Astfel, poți contracta servicii de curățenie la birou, curățenie de întreținere, curățenie generală, curățenie industrială, curățenie după constructor, alpinism utilitar și întreținere și curățare spații verzi. Orice serviciu ai avea nevoie, știi că poți apela la profesioniștii din domeniu. Este atât de simplu! Poate vei avea nevoie o singură dată de curățenie după constructor, însă este bine să știi că specialiștii te pot ajuta oricând dorești.

Stabilești de la început frecvența sesiunilor de curățenie

În funcție de obiectul de activitate al companiei tale și de numărul angajaților, va trebui să stabilești de la început frecvența sesiunilor de curățenie. Spre exemplu, pentru birouri se recomandă curățenie o dată pe săptămână, dacă nu sunt foarte mulți angajați. Se vor curăța și dezinfecta spațiile comune, se va șterge praful, se vor aspira pardoselile și se vor așeza toate obiectele la locul lor. Împreună cu reprezentanții companiei, se va stabili frecvența sesiunilor de curățenie.

Nu mai trebuie să angajezi personal

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și despre acest avantaj: faptul că nu mai trebuie să angajezi și să cauți personal dedicat curățeniei. De la Novo Class, va veni exact echipa specializată pentru tine, care se va ocupa de toate suprafețele posibile și astfel, curățenia se va finaliza mult mai rapid.

 

Acestea au fost doar câteva dintre motivele pentru care să externalizezi serviciile de curățenie și să apelezi la firma Novo Class.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.