Cum se simte celebra actrița Demet Özdemir după ce a suferit de COVID-19! Iată cum a fost surprinsă viitoarea mireasă după ce a ieșit din izolare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2022, 13:55
video Foto(4)

Demet Ozdemir și-a făcut apariția în public după ce a suferit de COVID-19. Iată cum a fost surprinsă celebra actrița fără machiaj.

Demet Ozdemir face parte din elita celor mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 30 de ani, Demet a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane cu talentul și frumusețea ei uluitoare, acumulând peste un deceniu de experiență în domeniul actoriei. Dincolo de carieră, superbă actrița este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece și-a întâlnit marea dragoste și se pregătește să devină mireasă.

De curând, Demet Ozdemir și-a anunțat fanii în mediul virtual că s-a infectat cu COVID-19 și a trecut prin momente extrem de dificile, ce au ținut-o departe de iubitul ei și de platourile de filmare.

Cum se simte celebra actrița Demet Özdemir după ce a suferit de COVID-19

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç s-au cunoscut cu doi ani în urmă și în prezent formează unul dintre cele mai reușite și solide cupluri din showbiz-ul turcesc.

În luna februarie renumitul cântăreț a cerut-o pe Demet în căsătorie și i-a oferit un minunat inel cu diamante chiar de Ziua Îndrăgostiților. La începutul lunii iulie cei doi îndrăgostiți au organizat o frumoasă petrecere pentru a marca oficial logodnă alături de rude și prieteni.

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç și-au dorit să respecte toate tradițiile și obiceiurile și au strălucit în ținute uluitoare.

La scurt timp după petrecere, cei doi viitori miri au plecat alături de câțiva prieteni într-o vacanță la malul marii, unde au îmbinat utilul cu plăcutul deoarece Oğuzhan Koç a onorat și câteva concerte în acea perioada.

Citeste si: Hande Erçel și Demet Özdemir sunt considerate cele mai frumoase actrițe din Turcia. Iată ce alte vedete mai ocupă locuri fruntașe în top

De curând, presă din Turcia a anunțat faptul că celebra Demet Ozdemir s-a infectat cu COVID-19 chiar în timpul acelei vacanțe și s-a văzut nevoită să amâne începerea filmărilor pentru noul ei proiect de televiziune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Timp de 3 ani nu am avut deloc Corona, dar acum m-a prins Înainte de toate vreau să precizez că nu s-a amânat nimic. Trec prin boală mai greu și cu durere, dar tratamentul continuă și mă voi întoarce curând. Vă rog să aveți grijă de voi. Nu vă faceți griji pentru mine. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care s-au îngrijorat, întristat pentru mine, tuturor celor care m-au sunat sau au întrebat de mine.

Vă iubesc!”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

Ziele trecute, celebra Demet Ozdemir a revenit în atenția publicului după o perioada în care a trecut prin momente dificile din cauza coronavirusului. Potrivit presei din Turcia îndrăgită actrița s-a retestat după ce starea ei s-a ameliorat și testul ei a ieșit negativ. În prezent Demet și-a reluat activitatea pe platourile de filmare, dar a revenit și la pregătirile pentru nuntă care va avea loc pe 26 august la Istanbul.

Citeste si: Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, sărut pasional în public! Iată cum au fost surprinși cei doi viitori miri, pe o plajă renumită din Cesme!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.