Ai o viață activă și ai nevoie de un telefon care să țină pasul cu tine? Iată de ce un telefon Samsung ar fi perfect pentru asta

Author: Oana Picerea

În cazul în care ești activ atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și ai nevoie constant de a fi în legătură cu oamenii din jurul tău, atunci ai nevoie de un telefon care să te ajute. Acesta ar trebui să fie performant, să funcționeze la o viteză mai mare și să permită instalarea aplicațiilor de care ai nevoie. Ținând cont că va fi un telefon pe care îl vei folosi intens, ar mai trebui să fie ușor de ținut în mână. Dacă dorești să găsești un astfel de telefon, care să fie instrumentul tău principal, dar să nu fie foarte scump atunci ai mai multe variante pe piață, dar dacă dorești un telefon care să-ți sporească productivitatea atunci te poți orienta către un telefon Samsung.

4 Motive pentru care să alegi un telefon Samsung care să te ajute cu stilul tău de viață activ

Ultimele modele de telefoane Samsung sunt căutate tocmai pentru că sistemul lor permite o organizare mai bun care ajută la creșterea productivității. Un alt avantaj la telefoanele Samsung este că sunt accesibile ca preț și se găsesc ușor în aproape toate magazinele de specialitate cum ar fi Altex.ro. Iată 4 motive pentru care telefoanele Samsung sunt performante și te pot ajuta în organizarea și comunicarea eficientă, atât la locul de muncă, cât și cu prietenii tăi.

  1. Sunt bune la multitasking: ultimele modele permit folosirea a două aplicații în tandem printr-o funcție denumită App Pair. Această funcție permite împărțirea ecranului în două pentru a permite ca două aplicații folosite des împreună să apară pe ecran în același timp, cum ar fi Office și mail-ul.

  2. Pachetul Office este mai ușor de folosit: Microsoft Office și Samsung au lucrat împreună pentru a integrarea pachetului Office. Asta înseamnă că navigarea în documente Word, Excel sau PowerPoint este mult mai ușoară, se pot face editări sau modificări, care sunt salvat automat în OneDrive.

  3. Folosirea telefonului cu ajutorul unui monitor: în cazul în care ai nevoie de un ecran mai mare, telefonul Samsung poate fi conectat la un monitor cu tastatură și mouse. Acest lucru va permite folosirea aplicațiilor de pe telefon, inclusiv trimiterea de mesaje și apeluri, dar vei vedea totul pe un monitor mai mare și vei putea naviga între aplicații cu ajutorul mouse-ului.

  4. Protecția datelor sporită: pentru că securizarea datelor este importantă, mai ales dacă ai pe telefon documente de la locul de muncă, poți folosi diverse aplicații care vor spori securitatea. Samsung Pass funcționează ca un seif unde poți trece toate credențialele folosite. Dacă dorești ca unele documente să aibă un strat în plus de securitate, poți alege Secure Folder unde poți muta cele mai importante lucruri pentru tine și care necesită de o altă metodă de deschidere la alegerea ta.

În cazul în care dorești să te folosești de telefon pentru a fi cât mai productiv poți încerca noile modele de la Samsung să vezi care se potrivesc pentru tine. Este recomandat să citești cât mai multe despre ele deoarece pot avea funcții și aplicații mai puțin cunoscute, dar care te pot ajuta să comunici mai eficient cu cei din jur și chiar să lucrezi pe telefon dacă ai ceva urgent de rezolvat.

 

Sursă foto: Unsplash.com

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.