Rică Răducanu are o afacere de familie în stațiunea Neptun din România. Acesta își petrece verile la malul mării, unde lucrează în propriul restaurant.
Ce prețuri sunt la localul familiei lui Rică Răducanu
Este bine cunoscut faptul că Rică Răducanu își petrece verile pe litoral, la localul său din Neptun, acolo unde muncește cot la cot cu angajații săi pentru a atrage clienții în braseria deținută pe malul mării.
Chiar dacă se confruntă cu probleme de sănătate și merge la ședințe de terapie, fostul portar de la Rapid nu se dezice și face tot ce-i stă în putință pentru a atrage turiștii în local. Zâmbește, râde și glumește cu cei mai fideli dintre clienți, pe care-i binedispune cu șarmul său inconfundabil.
”Sunt la terasă, nu e lume multă, în acest moment, vineri și sâmbătă a mers mai bine, acum am doar trei mese ocupate.
Nu mă bag cu banii, sunt și eu cu vrăjeala pe aici. Toți zic: ”Hai, la Rică, să mâncăm! Și așa a rămas de ani de zile.”, a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru ego.ro.
În ultimele luni, prețurile au crescut substanțial, iar oamenii se plâng cel mai des de prețurile de pe litoral, în timp ce, Rică Răducanu a declarat că nu prea scumpit, ca lumea să vină la localul lui.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
”Nu este foarte mult, nici nu prea am scumpit, ca să vină lumea. Mâncarea este foarte bună. Uneori mai servesc și eu, mai stau printre mese, ca să destind atmosfera”, ne-a mai spus Rică Răducanu pentru sursa citată.
Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o tochitură de pește cu mămăliguță la restaurantul lui Rică Răducanu
La localul Sirena din Neptun, local ce aparține familiei lui Rică Răducanu, turiștii se pot delecta cu o porție de tochitură de pește cu mămăliguță, care costă doar 27 de lei, în timp ce un platou pescăresc ajunge la 37 de lei, iar pentru o porție de crap prăjit trebuie să scoți din buzunar 12 lei.