Exclusiv! Care este destinația preferata de Dan Negru pentru vacanța cu familia: "De ce m-aș duce eu să văd toți cocalarii cu șampania?!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 mai 2023, 03:50

Dan Negru, vacanta an de an pe litoralul romanesc

Sursa: Instagram

Dan Negru este un mare fan vacantelor petrecute impreuna cu familia peste hotare, insa spune ca nu ar rata niciodata un sejur pe litoralul romanesc.

Prezentatorul "Jocul cuvintelor" a fost de curând împreună cu cei doi copii ai sai pe litoralul romanesc. Este adevărat că Dan Negru își face vacantele și în Grecia și în Egipt, însă niciodată nu a dat uitării stațiunile de la malul Marii Negre, acolo unde mergea des împreună cu părinții sai când era de-o schioapă. Desi în mare parte dintre stațiuni s-au schimbat ba în bine, ba în rău, Dan Negru continua să își petreacă câteva zile alaturi de familie, vara, la mare, în Romania.

Citeste si: Exclusiv! Dan Negru recunoaște că e un mare mâncăcios. De ce nu se îngrașă niciodată regele audientelor: "Mănânc mult, se uită colegii la mine!"

Dan Negru: "Asta era asocierea cu Mamaia. Mă speria pe mine"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Îmi este drag litoralul romanesc, mă întorc acolo cu drag. Și daca noi toți suntem pe online arătând nereguli, nu le arătam cu ura, ci de dragul de a ne întoarce la normalitate, nu de altceva. Nu mă pricep eu la litoral, la turism, bănuiesc că litoralul de anul acesta, Mamaia, trage ponoasele anilor care au trecut. Vine decontul în care tu băgai preturi mari. Și televiziunile astea promovau.

Când dădeai drumul la televizor, la știrile de la orice ora, erau cei care umblau cu șampania, pe mine că om normal, mă speriau. De ce m-aș duce eu să văd toți cocalarii care umbla cu șampania. Asta era asocierea cu Mamaia. Mă speria pe mine. Mai bine mă duc în Grecia, în Bulgaria, pe unde o fi. Te speria să vezi toate fetele alea care stăteau, toți oamenii cu șampania.

Dan Negru, amintiri de pe litoralul romanesc

Nu cred că aia e Mamaia. Nu cred că rămâne din Mamaia șampania ăluia care o cara în spate. 20 000 de euro șampania, nu cred că asta e Mamaia. Mie îmi e draga Mamaia. Am lucrat ani de zile la radio, la Mamaia, la Radiovacanță. Începeam sezonul la începutul lunii mai și terminam la sfârșitul lunii octombrie.

Eu am amintiri foarte frumoase cu Mamaia, copiii mei au amintiri frumoase cu Mamaia și cred că e o greșeală majora. Litoralul romanesc este frumos, mie îmi e drag și mă întorc întotdeauna cu drag la Marea Neagra. Nu a fost niciun an în care eu să nu fi lipsit de la mare. Nu exista an în care eu să nu fi fost la Marea Neagra", a declarat în exclusivitate Dan Negru pentru wownews.

Citeste si: Exclusiv! Ce se întâmplă cu emisiunea "Jocul cuvintelor" din toamnă. Dan Negru a ținut să se afle totul de la el

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.