Ionela Nițu, tânăra care a murit călcată de tramvai, va fi înmormântată mâine! Jale mare în localitatea din care se trage fata

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 aug 2022, 14:27

Ionela Nițu

Sursa: antena3.ro

Ionela Nițu, tânăra care a murit ieri călcată de tramvai în București, avea 22 de ani, urmând să împlinească peste câteva zile 23.

A fost o tragedie cumplită. Tânăra a fost călcată de un tramvai într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti, ieri, în jurul orei 16.45. 

Medicii sosiți de urgență la fața locului au încercat să o resusciteze, din păcate ea a intrat din nou în stop cardio-respirator și a decedat.

Tânăra a fost călcată de tramvai, după care și-a găsit sfârșitul sub roțile acestuia. A intrat în stop cardio-respirator și n-a mai putut fi salvată.

Potrivit martorilor, tânăra ar fi traversat prin spatele tramvaiului oprit în stație, moment în care a fost lovită în plin de un tramvai care circula din sens opus. Medicii reușiseră inițial să îi facă inima să bată, dar Ionela a intrat iar în stop cardio-respirator și a decedat.

Citeste si: Cine este fata care a murit călcată de tramvai. Aceasta urma să împlinească 23 de ani în curând

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ionela va fi înmormântată mâine!

Ionela Nițu va fi înmormântată mâine. Trupul ei este depus astăzi, după ora 13:00, acasă, la Frăteşti, iar înmormântarea va avea loc mâine, la cimitirul din localitate, informează giurgiuveanul.ro.

O anchetă a fost demarată în urma incidentului, pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea accidentului.

În urma celor întâmplate, tramvaiele 8, 23 și 32 au fost blocate în zona Calea Rahovei/ Calea Ferentari, pe sensul de mers spre Zețarilor.

Mai mult decât atât, autobuzele liniei-navetă 632 au fost nevoite să circule pe un traseu prelungit până la stațiile din Piața Unirii, conform informațiilor transmise de către STB SA Clienți.

Citeste si: Cine este fata care a murit călcată de tramvai. Aceasta urma să împlinească 23 de ani în curând

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.