Kinga:”Să vezi în gală, te dau afară” Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, vineri, 5 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 aug 2022, 19:03

Kinga: ”Să vezi în gală, te dau afară”

Sursa: Captură KANAL D

Kinga face dezvăluiri fără precedent în ediția de mâine a emisiunii ”Casa Iubirii”. Pe cine vrea concurenta să elimine din competiție?

Andrei și Bianca sunt față în față și vorbesc despre Kinga. Tânărul o întreabă dacă este curioasă de ce poate blondina, în timp ce aceasta îi spune că nu se teme de concurență.

Bianca îl ia ”la bani mărunți” pe Andrei

Andrei a dezvăluit în nenumărate rânduri că i se pare că Bianca este cea mai inteligentă și matură fată din casă, iar atunci când a vrut să o cunoască mai bine s-a răzgândit, căci i s-a părut ca face anumite joculețe în casă.

De această dată, Bianca îi ia la bani mărunți pe Andrei și-l provoacă să spună dacă știe ceva despre ea.

”Auzi, Andrei, ai aflat ceva despre mine? Nu vreau să spun ce, ca să spunem o chestie în plus, ai aflat ceva ce nu știai despre mine?”, a spus Bianca.

Radu citește un bilețel care conține câteva defecte ale unui băiat din casă, însă nu se știe a cui este descrierea, probabilă făcută de una dintre fetele, astfel, concurenții sunt foarte atenți să descopere despre

cine este vorba.

”Tăcut, retras, secretos, neintegrat, nepotrivire de caracter cu restul”, sunt cuvintele care se regăseau pe bilet.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mama Nataliei, fosta concurentă de la Casa Iubirii, supărată foc pe Sorin: "Nu i-a plăcut cum s-a comportat, a durut-o!"

Kinga aruncă bomba. Pe cine vrea concurenta să elimine în gală

Nicoleta vorbește despre Kinga și spune că aceasta ar face orice ca să ajungă până într-un anumit punct și nu va ține cont de nimic. Blondina intervine și face o dezvăluire șocantă.

”Atât de mult își dorește să ajungă într-un anumit punct încât nu cred că o să țină cont de absolut nimeni și nimic aici”, a spus Nicoleta despre Kinga.

”Să vezi tu în gală...te dau afară...Ca să știu și eu, vreau să ajung până în finală, să știu cum îmi fac planurile, daca nu mai ținem cont de prietenii.”,

a spus Kinga

Nicoleta a dezvăluit că nu are nimic cu nimeni, însă și-a pierdut încrederea în oameni și nu poate conta pe concurenții din casă.

Citeste si: Kinga, în lacrimi! Bianca a dat cărțile pe față și a spus ce anume o întristează teribil pe colega ei! „Vă rog să-i spuneți că stilul ei este frumos și nu este obligată să se îmbrace că o doamnă bătrână”