Ce mesaj i-a transmis Vlăduța Lupău fiului ei, după ce a născut. Artista are un fiu pe nume Iair

Autor: Andreea Buinoschi

Ce mesaj i-a transmis Vlăduța Lupău fiului ei, după ce a născut.

Sursa: Instagram: vladutalupau

Vlăduța Lupău a născut ieri, 6 august, în zi de mare sărbătoare. Aceasta a adus pe lume un băiat perfect sănătos pe nume Iair. După câteva ore, dimineața, artista i-a transmis un mesaj fiului său, prin intermediul contului de Instagram.

Vlăduța Lupău a născut ieri, 6 august, prin cezariană. Micuțul Iair a venit pe lume la ora 01:39 și a pirimit nota 10. Acesta a avut greutatea de 3.200 de grame și 51 de cm.

Vlăduța Lupău i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei

Vlăduța Lupău a așteptat cu sufletul la gură momentul în care avea să devină mamă, după ce, d in cauza unor probleme de sănătate, a pierdut două sarcini.

După ce și-a revenit din operație, Vlăduța a scris câteva cuvinte în mediul online prin care i-a dat câteva sfaturi prețioase fiului ei.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care Vlăduța Lupău a refuzat să ia numele soțului după căsătorie

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume « mama » …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu!

🤍 Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!

Nu vreau ca să-ți zică lumea « Ești băiatul Vlăduței… » ci mie să-mi zică « Ești mama lui Iair! ».

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! Eu, mami! ❤️”, a postat Vlăduța pe pagina sa de Instagram.

Artista a primit multe felicitări

Comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii și persoanele publice le-au transmis imediat gânduri bune celor doi.

Printre persoanele care au felicitat-o se numără: Nicole Cherry, Alexandra Stan, Mira, Suzana Vlad, Andreea Bănică, Adelina Pestrițu și Mira.

Citeste si: Ce i-au interzis doctorii Vlăduței Lupău, înainte să nască? Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut îndrăgita artistă!

„Iair și mama lui! Ce pereche frumoasă! ♥️”,  „Dumnezeu sa va pazeasca si sa va tina uniti toata viata! 🙏🏼💗”, „Te-ai ales cu cea mai frumoasa bijuterie din lume”, „Sa-ti aduca multa fericire in viata si sa iti fie ferit de tot ce e rau in lumea asta! Ce miracol, ce minune🧡🧡🧡”, au fost doar o parte dintre comentariile primite.