Ce îi reproșează Grațiela lui Odeh la câteva săptămâni după ce au părăsit Casa Iubirii. Focoasa brunetă nu a mai rezistat și a spus ce are pe inimă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 mai 2023, 01:55

Ce ii reproseaza Gratiela lui Odeh

Sursa: Instagram

Relatia dintre Odeh si Gratiela, doi fosti concurenti de la Casa iubirii, se indreapta cu pasi siguri spre una din ce in ce mai sudata.

Chiar daca relatia dintre Gratiela si Odeh a ajuns la alt nivel, cei doi recunosc ca au momente cand sunt foarte incapatanati si pusi pe cearta. Chiar daca se inteleg de minune, au petrecut o vacanta de neuitat la Berlin si in Grecia, a venit momentul sa fie cu picioarele pe pamant si odata ajunsi acasa, au inceput si sicanele dintre ei. Gratiela recunoaste ca are momente cand este foarte geloasa, la fel si Odeh, insa meteahna fostei concurente de la Casa Iubirii are legatura si cu faptul ca isi imagineaza tot felul de lucruri in legatura cu Odeh si mai

ales ca ar putea sa o insele. 

Gratiela recunoaste ca are cateva lucruri sa ii reproseze lui Odeh

"Am momente când simt să îi răspund. Și data trecuta am zis că suntem vulcanici amândoi. Avem zile în care eu sunt foarte vlcanica și nervoasa. Daca nu eram de acord, nu puteam duce relația mai departe. Este modul nostru de comunicare, poate alții nu înțeleg.

Sunt ciondăneli. Daca stai să mă întrebi de ce ne-am ciondănit, nu mai stiu. Eu niciodată nu am întârziat unde stiu că am de ajuns. Eu eram mai devreme. Eu am momente când îmi fac filmele mele și nu mai am încredere deloc în ea. Câteodată îmi zice că sunt paranoica. Am văzut totuși că sunt și fete de cartier în gașca lui. Am descoperit parcul în care sta. Acum stiu și strada și tot.
I-am zis
, a dezvăluit Gratiela pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: Gratiela de la Casa Iubirii, mesaj secret de la Aya de la Puterea Dragostei despre Odeh. Unde a dat nas în nas cu el: "Eu cred că a fost cu cineva"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gratiela si Odeh nu si-au spus pana acum "te iubesc"

Gratiela: "Mă bucur că Bianca a recunoscut că nu mai are sentimentele pentru Adrian. Lui i-am zis când ne-am văzut. Noi am ieșit toți la o terasa, Dragoș, Adrian, Nicolas, am și și stat pe afara. Eu nu stau pe telefon atât de mult, ea sta. Mie nu îmi place.

Răspund, dar nu îmi place să stau pe telefon.  

Odeh: "Am văzut un "te iubesc" pe Instagram. Nu ai cum să iubești, ai focul ăla. Sorin a făcut-o că la carte. Când s-au făcut cupluri în Casa, Sorin a zis la țoață lumea că s-au grăbit. Ar fi zis că e de show. Daca e să fii real, nu ai cum să spui așa în Casa.

Tu nu știi cum e Nicoleta când merg undeva. Nu zic că nu au sentimente, dar e mult spus "te iubesc."