Drama copleșitoare trăită de logodnicul Adrianei Bahmuțeanu: "Soția a murit la trei luni după ce l-a născut pe băiatul nostru"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 mai 2023, 02:00

Logodnicul Adrianei Adrianei Bahmuteanu, George, a vorbit emotionat de prima sotie care i-a si daruit un baiat, dar care a murit la nasterea lui.

George, logodnicul și viitorul soț al Adrianei Bahmuteanu nu a ezitat atunci când a fost întrebat la Online Story despre relația de dragostei pe care a avut-o cu fosta lui sotie de orgine portoricana. Iubitul vedetei TV a povestit cel mai trist episod referitor la cea care i-a fost alaturi și i-a dăruit un băiat.

George, logodnicul Adrianei Bahmuteanu, despre drama prin care a trecut 

Bărbatul a vorbit și despre nunta lor, cei doi fiind la a doua căsătorie. George chiar a comentat câteva imagini cu fosta lui sotie și a și dezvăluit una în care era însărcinată: "La trei luni după ce a născut a încetat din viață. A avut preclamsie. I-a crescut tensiunea foarte tare. A născut la 7 luni și jumătate. 

Adriana Bahmuteanu: "E cel mai greu să treci peste astea, nu te vindeci niciodată, dar înveți să treci peste."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Revenind la lucruri mai optimiste, cei doi au povestit că nu se grabescu cu petrecerea pentru că este destul de greu să facă totul din pripa: "Vom face în Romania și la Arad. Noi plecam acolo. Nașii noștri sunt din București, dar plecați în SUA. Ei s-au căsătorit tot pe repede înainte. Carmen Harra vă fi invitata la nunta că invitata speciala. Ea mi-a zis în urma cu mulți ani că nu voi rămâne cu soțul meu: "Nu te gândi la asta, nu ramai cu el.

Eu iți spun ce o să urmeze!"

Ce i-a prezis Carmen Harra Adrianei Bahmuteanu in urma cu cateva luni

George a mai spus că a fost foarte convins când a văzut-o pe Adriana și i-a propus să se căsătorească. Atât Adriana cât și logodnicul ei au declarat că au simțit din primul moment că sunt compatibili și că se potrivesc: "Timpul este cel mai bun doctor.

Eu am mai avut rateuri în viață mea. Știi care e culmea că mi-a zis prin toamna că mi se vă schimba viață și vă apărea cineva prin vara cu litera "G."

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.