Ce vedem in aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”! Zeynep ''inselata'' de Onur

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 aug 2022, 11:19

Ce se intampla in aceasta seara in serialul turcesc ''Aripi frante''

Intamplari fascinate se vor petrece, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Mert, fiul lui Muzaffer, este protagonistul unui scandal de proportii intre copii. <Victima> intregului scandal este micuta Aysun, pentru ca Muzaffer nu tolereaza apropierea fiului sau de aceasta. Emre surprinde intreaga cearta si sare in apararea surorii sale mai mici. Mai mult, Muzaffer decide sa-i alunge pe copii din casa in care stateau. Cand Azime, <matusa> copiilor afla ce vrea sa faca Muzaffer, ia atitudine. Toata situatia se petrece in lipsa lui Nefise, iar atunci cand aceasta afla ce a facut sotul ei, le promite micutilor ca va rezolva situatia.

Citeste si: Ce salarii au actorii din filmele și serialele turcești. Cât primesc pentru un singur episod

Ce se intampla in aceasta seara in serialul turcesc ''Aripi frante''

Zeynep se bucura de toata atentia si iubirea pe care i le ofera Onur. Barbatul nu are doar grija de iubita lui, ci si de fratii acesteia, fapte care o bucura nespus pe Zeynep.

Ce se intampla insa, atunci cand Zeynep surprinde o intalnire intre Onur si Asli, tanara pe care mama barbatului si-o doreste ca nora?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Citeste si: Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.