Doliu uriaș în familia celebrului Burak Sergen! Actorul a pierdut cea mai dragă și importantă persoană din viața sa și trece prin cea mai dificilă perioadă!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2022, 00:50
actori turci Foto(6)

Burak Sergen, la înmormântarea tatălui său

Sursa: aksam.com.tr

Celebrul actor Burak Sergen suferă cumplită din cauza pierderii celui mai important om din viata sa, căruia ii datorează tot ceea ce este el astăzi.

Renumitul actor Burak Sergen care va interpreta rolul Haluk în serialul Infidelul, ce va începe la Kanal D din 17 august, se numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale. Cu o experiență de peste patru decenii în domeniul actoriei, Burak a reușit să ducă mai departe cu brio tradiția familiei sale. Ziua de 6 august va rămâne cea mai cumplită zi din viață să deoarece a fost ziua în care tatăl lui, renumitul actor Semih Sergen a decedat, la vârstă de 91 de ani.

Doliu uriaș în familia celebrului Burak Sergen! Actorul a pierdut cea mai dragă și importantă persoană din viața sa

Ceremonia de înmormântare a marelui actor Semih Sergen a avut loc inițial în incitant Teatrului Mic din Ankara. Iar pe 8 august a avut loc o rugăciune de înmormântare pentru Semih Sergen în moscheea din cimitirul Gölbaşı. Trupul lui Sergen a fost îngropat după rugăciune, moment extrem de dificil pentru Burak Sergen care a fost îngenunchiat de durerea pierderii tatălui sau.

La ceremonie au participat familia celebrului actor, prietenii și apropiații.

Citeste si: Burak Sergen, actorul care joacă rolul Haluk în noul serial Infidelul, se află la al treilea mariaj! Iată cine este actuala lui soție!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„El a fost întotdeauna profesorul nostru. Acum suntem aici să-l petrecem pe tatăl meu pe ultimul drum. Stăteam chiar acolo când a spus: «Să fie o rugăciune frumoasă în aici» Eram în școala primară pe atunci. De pe aceeași scenă, îl trimitem în veșnicie. Dar eu voi păstra profesia pe care mi-a lăsat-o și acel onorabil nume de familie „Sergen” în toate etapele cât voi trăi. Îți promit! Adio tată!", a

spus Burak Sergen cu ochii în lacrimi, potrivit aksam.com.tr

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.