Iancu Sterp, provocare de zile mari din partea lui Ion Surdu: "Luptă cu mine în cușcă, te bat cu o mână!" De ce s-a mutat luptătorul în Polonia

Autor: Alice Popescu

Ion Surdu, provocare pentru Iancu Sterp

Sursa: Instagram

De cand a luptat in cusca cu Neveu, Iancu este tot mai asaltat de provocari de a se bate in septembrie in cusca in Gala RXF.

Ion Surdu, fostul câștigător Exatlon, a luat decizia de a se muta din Romania în Polonia. Luptătorul a dezvăluit că aceasta schimbare îl ajuta pentru a-și continua antrenamentele de la MMA. Mai mult, Ion Surdu este pregătit să lupte în cușcă la Gala RXF din aceasta toamna cu cei mai buni din Romania. Cât despre viață personala, Ion Surdu spune că este fericit alaturi de o poloneza: "Suntem împreună de 5-6 luni", a declarat fostul campion pentru Online Story.  

Ion Surdu s-ar lasa provocat de Iancu Sterp in Gala RXF din toamna 

"O să facem una din cele mai bune Gale văzute până acum. Ar putea să iasă un show fain. Putem să facem reguli vrea el, ce reguli îl avantajează. Iancu învață foarte repede, prinde foarte repede, are câteva lovituri bune, putere, are lovitura de knock-out, dar putina tehnica. O să mă băț cu el într-un picioar, promit că nu dau tare, o să închid un ochi.

Cei care fac asta și se antrenează 10-15 ani, au tehnica și tu trebuie să fii profesionist și să te antrenezi, să faci multe sacrificii. Contractul îmi permite să concurez în oriunde alta tara decât Polonia. Eu vreau să ajung cât mai sus în MMA și încet încet îmi reușește.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ion Surdu despre Iancu Sterp: "Are lovitura de knock-out, dar putina tehnica"

Când am venit în Polonia, am venit pentru o luna și apoi am stat și m-am gândit că nu exista să mă întorc înapoi, mi-am făcut prieteni, aveam nevoie de noi concurenți. Multa lume mă întreabă mă întreabă de ce am lașat tot și am plecat la nimic.

Ideea e că nu încep de la 0, am un contract, sunt foarte bine cotat, oamenii mă apreciază. Muncesc mai mult, am venit la concurenta. Nu vreau să fiu campion la sat. Oamenii sunt super faini în Romania, dar pentru a performa trebuie să plecam în afara. Avem antrenori, dar n-avem sportivi. Eu mă pot bate cu toți din acea Gala într-o singura seara. Am văzut tot felul de provocări de la bombardieri.
Eu sunt dispus, RXF-ul are numărul meu, daca vreți, sunați-mă."

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.