Exclusiv! Cine a fost tatăl lui Maurice Munteanu și ce meserie a avut părintele fashion editorului

Autor: Alice Popescu

Ce spune Maurice Munteanu despre tatal lui

Sursa: Instagram

Fashion editorul "Bravo, ai stil!" a povestit nenumarate episoade si intamplari legate de mama lui, fiind cel mai important reper in viata criticului de moda.

Maurice Munteanu vorbeste nu doar cu adoratie despre cea care i-a dat viata, ci si cu un cult si respect deosebit fata de femeia care l-a indrumat mereu si care l-a sprijinit in orice decizie a luat-o referitoare la cariera sa. Tot mama lui a jucat un rol extrem de important atunci cand tatal sau si-a dorit sa urmeze o cariera in sport, iar ea in invatatura. Desi nu vorbeste cu atata patos despre tatal sau, Maurice Munteanu ii poarta parintelui sau un respect infinit si povesteste cu nostalgie episoade din copilarie despre parintii sai.

Maurice Munteanu, amintiri despre tatal sau

"A veam vreo patru sau cinci ani și făcusem amigdalita, o chestie care se întâmplă foarte des în copilărie, și îmi era foarte, foarte rău, aveam febra 39 și un semidelir. Îmi aduc aminte că a intrat mama în camera și mirosea foarte frumos, a parfum, era coafata, îmbrăcată, avea o rochie cu spatele gol, și m-au chemat lângă pom.

Tata instalase o macheta foarte mare pe care era un trenuleț și îi dăduse drumul, cu soldați, cu poduri și a fost efectiv o magie. Am uitat complet că îmi este atât de rău,"
a declarat Maurice in exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Despre tatal sau, Maurice Munteanu spune ca: "Tata era pasionat de sport, a condus Directia Generala a Vamilor si Vama Otopeni. A fost si vicepresedinte la Rapid, al clubului pe vremea cand domnul Copos se implicase si el in treaba asta."

Citeste si: Exclusiv! Maurice Munteanu, critici dure la adresa influencerilor de pe Instagram: "Nu putem vorbi de modele sau repere"

Maurice Munteanu a mai povestit despre faptul ca tatal sau si-ar fi dorit ca el sa urmeze Facultatea de Drept, asta dupa ce picase de 4 ori examenul la UNATC: "Nu mi-am dat licenta la Drept pentru ca nu m-a interesat cu adevarat niciodata. Tata si-a dorit foarte mult asta, chestia clasica in care copilul asculta o directie nu neaparat impusa ci indusa. Dreptul este pur si simplu o sincopa in parcursul meu profesional." 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.