Top 8 motive pentru care modelele de videochat nu au succes – Afla cum iti sabotezi munca fara sa stii

Author: Oana Picerea

Munca intr-un studio de videochat este placuta, dar ca orice alta meserie are provocarile ei. Din cauza stereotipurilor societatii, multi considera acest job foarte accesibil, unde nu faci altceva decat sa te distrezi si sa zambesti la camera. In realitate, lucrurile stau complet diferit, dovada fiind si incasarile variate pe care le castiga modelele.

Unele fete obtin sume fabuloase de zeci de mii de dolari pe luna, altele se rezuma la cateva mii. Care sa fie explicatia? Daca iei in calcul ofertele din domeniul videochatului pentru angajari, atunci cel mai inteligent lucru pe care poti sa il faci este sa inveti din greselile celor dinaintea ta. Afla care sunt cele mai comune!

Greseli frecvente pe care le fac modelele online

  • ‘’Pauzele lungi și dese...’’

    În această activitate este bine să profiți de timpul liber din toate punctele de vedere. Este chiar recomandat să îți iei un concediu sau două pe an, dar valorifică acest timp și creează materiale foto și video pentru promovarea ta. Învață să combini utilul cu plăcutul și să îți surprinzi comunitatea cu un content cât mai variat.

  • ‘’E suficient să fiu online’’

    Multe fete care pasesc pragul unui studio de videochat traiesc cu iluzia castigurilor obtinute usor. Sunt putine cazurile in care au fost inregistrate castiguri semnificative din prima zi de activitate. Munca de model online e una ca oricare alta, asadar inarmeaza-te cu multa rabdare, fii perseverenta, investeste in tine si abia apoi culege roadele. Nici un imperiu nu a fost construit peste noapte!

  • ‘’Vin la studio când sunt disponibilă’’

    Fii constanta in ceea ce priveste programul de munca! Succesul este influentat si de un mod de viata ordonat si organizat. In plus, absentand mereu iti va fi dificil sa iti formezi propria comunitate de oameni, sa creezi un content consistent care sa atraga si sa fidelizeze clientii.

  • ‘’Banii irositi in tinute sunt bani irositi’

    Nu uita ca atragi prin aparenta si mentii interesul prin personalitate. Asadar, retine ca felul in care te prezinti in fata camerei este esential. Acest lucru presupune vestimentatie diversificata, adaptata la tipul tau de continut si care amplifica latura senzuala si accentueaza calitatile de la mama natura. Pe scurt, banii pe care ii investesti in look-ul tau ii recuperezi pe parcurs din castigurile incasate.

  • ‘’Sunt timida’’

    Tinerele aflate la inceput de cariera se pot simti intimidate de camera, uita sa zambeasca si afiseaza o atitudine formala. Insa, daca visezi la castiguri substantiale, afla ca atitudinea ta 

 

joaca un rol important. Barbatii care acceseaza site-urile prefera sa fie intampinati de femei bine dispuse, entuziasmate si la care emana o energie pozitiva.

  • Nu esti tu insati

Este bine sa te inspiri de la fetele cu experienta, dar evita sa copiezi felul lor de a fi sau de a face lucrurile. Barbatii apreciaza femeile naturale, autentice. Prin urmare, abordeaza discutiile cu membrii la fel cum o faci in interactiunile cu barbatii din viata de zi cu zi. Afiseaza o atitudine deschisa, scoate la lumina propria personalitate, caci doar asa te vei diferentia de sutele de modele care concureaza cu tine.

  • Nu stii sa primesti feedback-uri

Daca primesti pareri mai putin placute, nu e cazul sa te descurajezi. Foloseste criticile in favoarea ta ca sa iti cresti imaginea. Explica-le membrilor ca esti la inceput si vei observa cum acestia te vor sustine cu sfaturi, noi directii si idei inspirate pentru contentul tau.

Abordeaza subiecte de discutie pe care le stapanesti bine si initiaza noi discutii. Fii autodidacta si nu te opri din a invata lucruri noi.

Nu crede ca este de datoria altcuiva sa evoluezi si sa obtii castigurile mult visate. Richgirls-studio.ro te sustine pe tot parcursul carierei cu ajutorul echipei de traineri care au format sute de modele de succes. Insa, depinde doar de tine daca fructifici aceste cunostinte pentru a avansa, ori daca te multumesti cu succese mici.

 

Sursa foto: pixabay.com

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.