Cine era salvamarul care a murit în timp ce încerca să salveze un turist de la înec, în Eforie Nord. Sorin avea 48 de ani

Autor: Lavinia Medrea

În stațiunea Eforie Nord, un salvamar a murit încercând să salveze un tânăr care s-a dus să înoate în larg, fără să țină cont de steagul roșu arborat.

Sorin Georgian Olariu este salvamarul care și-a dat viața încercând să salveze un alt om. Salvamarul a sărit în apă după un tânăr care nu a ținut cont de steagul roșu arborat, și care s-a aventurat în larg. Din păcate, amândoi și-au pierdut viața. Tânărul care se aventurase în larg avea 28 de ani, iar Sorin avea 48 de ani, iar curenții i-au învins în lupta pentru salvare.

Cine era salvamarul care a murit în Eforie Nord, încercând să salveze un alt bărbat

Sorin Georgian Olariu avea 48 de ani și era din Târgoviște, Dâmbovița. Bărbatul activa ca salvamar de mult timp, dar de data aceasta simțul lui civic i-a adus moartea.

Citeste si: Primele declarații ale familiei tânărului sfârtecat de elicea elicopterului, după ce a zburat din Mykonos în Atena

Chiar dacă nu îi era permis să treacă de steagul roșu, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, s-a aventurat în larg, fără să-i pese de consecințe. În acel moment, Sorin a făcut ceea ce a știut mai bine și a sărit în apă, încercând să-l salveze pe tânărul aventuros. În ciuda eforturilor de a scăpa din ghearele morții, ambii bărbați au fost răpuși de curenți, care i-au înecat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Patru persoane au murit pe litoralul românesc, în decurs de două zile

În cursul zilei de ieri, trei persoane au murit în apa Mării Negre.

Pe lângă cei doi bărbați decedați în Eforie Nord, încă unul și-a pierdut viața în stațiunea Saturn, dat fiind faptul că marea este extrem de agitată zilele acestea.

Cu toate că există un pericol și este arborat steagul roșu, oamenii nu vor să țină cont de pericole și se aventurează, crezând că vitejia lor îi va ajuta să păcălească puterea valurilor și a curenților. Din păcate, rare sunt cazurile în care este așa. 

Citeste si: Cine este tânărul în vârstă de 25 de ani care a murit înecat în stațiunea Costinești, în această dimineață

Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva pe bărbați, dar nu au putut decât să le constate decesul.

Încă o persoană a murit astăzi, în stațiunea Costinești. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, care a plecat să înoate în apă și nu s-a mai întors.