Exclusiv! Denise Rifai trage un semnal de alarmă: "Am o mare problemă cu Herăstrăul. Sunt cele mai mari pericole să te prăbușești pe acolo"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 mai 2023, 02:50

Denise Rifai trage un semnal de alarma

Sursa: Instagram

Denise Rifai recunoaste ca este adepta unui stil de viata sanatos de la care rareori se abate.

Moderatoarea "40 de întrebări cu Denise Rifai" a dezvăluit într-un interviu pentru kanald.ro faptul că nu concepe să mănânce ceva nesănătos. Nu îi plac dulciurile și merge la sala de doua ori pe săptămână, ba mai mult are și o rutina a ei în ce privește mișcarea. Nu de puține ori, Denise isi face rutina de exercitii in parc, însă în ultima perioada, recunoaște că acest lucru a devenit un pic riscant sau chiar periculos.

Citeste si: Exclusiv! Cum arată acum Andreea Mantea în costum de baie: "Țineți minte ce plinuță eram anul trecut?! Am promis ca o sa slabesc"

Denise Rifai, nemultumita de ce se intampla cu parcul Herastrau

"În parc este foarte periculos să mergi cu bicicleta pentru că nu sunt reasfaltate aleile și sunt cele mai mari pericole să te prăbușești pe acolo.

Nu este deloc o varianta. Pentru cei car emerg cu rolele, pentru cei care merg cu trotinetele. Drumurile nu sunt asfaltate, sunt foarte multe dâmburi, sunt foarte multe accidente și unele periculoase. Sunt o grămadă de copii, de părinți, de oameni maturi care se accidentează grav. Eu am o mare problema cu parcul Herăstrău. Pe acea alee care înconjoară lacul, acea forma de drum care nu cred că are mai mult de 1, 5m pe lățime, pe acolo circula tot ce e posibil omenește.
Sunt oameni de diferite categorii de vârstă, normal că țoață lumea are dreptul să se plimbe, dar nu înțeleg de ce Primăria și asta tine de Primăria Capitalei, de atât de mulți ani nu a ales să facă o zona mai lata, să o lățească și să toarne covor asfaltic de buna calitate
, a dezvăluit vedeta Kanal D pentru kanald.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Catalin Morosanu, detalii despre relația cu soția lui: "Am luat-o de tânără, nu a mai cunoscut alți bărbați, altfel nu mai era cu mine!"

Denise Rifai, amintire despre una din poznele facute in copilarie

Denise a si povestit o intamplare care a avut in centru un mic accident. Insa, totul a avut loc in urma cu mult timp, in perioada copilariei: "Țin minte că am lovit o doamnă cu bicicleta, așa de rău mi-a părut de incident! Însă, respectiva doamna a fost

bine, până la urmă!," a mai dezvăluit Denise Rifai foarte amuzată de întâmplare. 

 

Taguri: