Cine este și câți ani are Berkay Ateş, carismaticul actor care joacă rolul Aras din serialul Infidelul! Iată ce tragedie cumplită i-a marcat adolescența!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 nov 2022, 14:38

Berkay Ateş se numără printre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia.

Fanii serialelor turcești vor putea urmări din 17 august, un nou serial turcesc de excepție, Infidelul, ce va fi difuzat la Kanal D, de miercuri până vineri, de la ora 20:00 și care va aduce în prim plan o poveste impresionantă de viață ce va fascina publicul prin sensibilitate, situații inspirate din realitate și emoții puternice. Producția Infidelul vine în atenția telespectatorilor și cu actori de renume din Turcia, printre care se numără și talentatul Berkay Ates.

Cine este și câți ani are Berkay Ateş, carismaticul actor care joacă rolul Aras în noul serial Infidelul

Berkay Ates s-a născut în anul 1987, în Istanbul, într-o familie modestă, în care a crescut și a primit o educație aleasă, alături de sora lui mai mare cu șapte ani decât el. Chiar dacă în adolescență a trecut prin momente extrem de dificile, după pierderea tatălui lor, care a decedat mult prea devreme, tânărul Berkay Ates a continuat să lupte pentru visul lui măreț de a deveni actor.

La vârsta majoratului, Berkay Ates s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat al Universităţii Mimar Sinan, pe care a absolvit-o cu succes, devenind astfel un actor cu drepturi depline. În anul 2013 a debutat pe platourile de filmare, cu un rol secundar în filmul Yarım Kalan Mucize, iar în anul 2014 a jucat pentru prima dată pe scenă unui teatru, unde de asemenea s-a bucurat de admirația publicului spectator.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Din 17 august, un nou serial turcesc tulburător va cuceri inimile românilor: “Infidelul”! Cansu Dere, actriţa din “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, în rolul principal

În anul 2016, Berkay a fost cooptat să joace primul lui rol într-un serial de televiziune, în producția İstanbul Sokakları. Au urmat apoi alte câteva roluri importante în seriale și filme de excepție, care i-au adus multe reușite și premii. În anul 2015 a câștigat Premiul Tânărului Promițător în cadrul celui de-al 22-lea Festival de Film Golden Boll cu personajul lui Ahmet din filmul Blockade. In anul 2021 a fost cooptat sa joace in serialul Infidelul, rolul Aras, care i-a adus mare succes in cariera. 

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.