Cele mai bune comedii cu Steve Martin. O să faci pătrățele dacă le vezi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 mai 2023, 00:20

Steve Martin este actorul ce ne face să fim mereu cu zâmbetul pe buze

Sursa: Facebook

Steve Martin este cunoscut pentru filmele de comedie celebre în care a jucat, iar în prezent, acesta apare într-un serial alături de Selena Gomez și Martin Short, ,,Only Murders in the Building”.

Steve Martin este un cunoscut actor, comediant, muzician, scenarist și producător de film cu peste 30 de nominalizări la premii recunoscute precum Tony Awards, Grammy Awards și peste 20 de premii câștigate pentru meritele și talentele sale.

Citeste si: Doliu în lumea cinematografiei! A murit James Caan, actorul consacrat de filmul „Nașul”, la vârsta de 82 de ani

Cele mai bune comedii cu Steve Martin

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Love the Coopers

Prducția cinematografică prezintă un moment special pentru toate familiile, Crăciunul este o zi special alături de persoanele iubite, cadouri alese, mâncare și mai ales, ne este amintit faptul că familia este un cadou pe

care nu îl poți returna niciodată. O multitudine de evenimente neașteptate vor face din această zi de Crăciun una haotică, în care frumosul se va îmbina cu o seară de neuitat.

 It's Complicated

Jane este proprietara prosperă a unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari și este divorțată de 10 ani de Jake, un avocat cu care a rămas în relații amicale.

Totul pare să meargă normal, până într-o zi, când Jane și Jake ies la cină după ce participaseră la festivitatea de absolvire a fiului lor. Amintirile anilor frumoși petrecuți ca soț și soție se pare că au un efect neașteptat asupra celor doi, care se aruncă într-o aventură extrem de pasională. Situația aceasta nu ar fi una așa complicate dacă Jake nu ar fi căsătorit și arhitectul lui Jane nu ar avea sentimente pentru ea.
Ce o să se întâmple cu aceste cupluri?

Citeste si: O mare pierdere în lumea teatrului românesc! Alexandru Lulescu a murit la 90 de ani. Rămas bun, maestre!

Shopgirl

Shopgirl este povestea Mirabellei, o vânzătoare dezghețată care vrea să devină artistă și vinde mănuși și accesorii în raionul unui magazin. Ea are doi bărbați în viața ei: bogatul divorțat Ray Porter și tânărul artist Jeremy.

Mirabelle se îndrăgostește de Ray, și viața ei ia o întorsătură neașteptată. Dar curând își dă seama că trebuie să își ia inima în dinți și să facă o alegere între cei doi.

Citeste si: Ray Liotta, starul din „Goodfellas”, a murit la 67 de ani. Care a fost cauza morții

Father of the Bride

Filmul spune povestea tipică a unui tata de fată care nu vrea să creadă și să recunoască faptul că fata lui este gata de a face pasul cel mare.

După câteva lui de la nuntă, vestea că vor fi bunici va ajunge să le complice viața, mai ales când o să descopere și că ei o să fie din nou părinți.

Sursa: cinemagia.ro

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.