Ce face Can Yaman atunci când nu este pe marile ecrane. Pasiunea mai puțin știută a actorului

Autor: Madalina Maftei

Ce face Can Yaman atunci când nu este pe marile ecrane

Sursa: Instagram Can Yaman

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului în Turcia, însă, puțin știu ce pasiune ascunsă are celebrul actor.

Atunci când nu este pe platourile de filmare, Can Yaman iubește să meargă la sala de sport, cât și la echitație. Puțini știu că actorul adoră animalele, în special caii, de care are mare grijă.

Pasiunea ascunsă a lui Can Yaman

Can Yaman este un actor extrem de îndrăgit, profesionalismul și carisma sa l-au lansat în topul celor mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Puțini sunt cei care știu că actorul este pasionat de cai. Nu doar că adoră echitația, dar iubește să aibă grijă de animale. Recent, acesta a fost surprins în timp ce îngrijea un cal de rasă, de un auriu pur, potrivit happytv.ro.

Citeste si: Hande Erçel și Demet Özdemir sunt considerate cele mai frumoase actrițe din Turcia. Iată ce alte vedete mai ocupă locuri fruntașe în top

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Can Yaman nu renunță la pasiunile sale, de aceea le și pune întotdeauna pe primul lor, iar atunci când are pauză de la filmări sau a încheiat vreun proiect are grijă să se relaxeze ca la carte.Un mod prin care actorul se destinde este echitația. El a fost filmat în timp ce își pregătea calul pentru plimbare.

Citeste si: Cine este iubitul actriței Cansu Dere, interpreta rolului „Asya” din noul serial turcesc de la KANAL D! Are Cansu Dere de-a face cu un „INFIDEL” și în viața reală?

Actorul a cucerit și publicul din Italia, acolo unde a înregistrat un succes incredibil, însă, turcii par să fie deranjați de acest lucru, mai ales colegii din presă, care la lansarea platformei de filme Disney Plus au ales să-l ignore total, susținând că nu mai are nevoie de presa turcă, atât timp cât este starul Italiei.

Ei bine, actorul nu pare să ia în seamă aceste înțepături din partea turcilor și își vede în continuare de cariera sa, ba chiar își dorește să evolueze și mai mult.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)