Încă un accident mortal pe DN1 - Pieton, spulberat de o mașină - Traficul, restricționat

Autor: Alina Petre
Actualizat: 17 mai 2023, 00:40

Accident grav pe DN1

Încă un accident mortal s-a produs, miercuri, pe DN1. Traficul în zonă este restricționat.

Un grav accident de circulație a avut loc pe DN1. Un pieton care mergea pe marginea drumului a fost acroșat de un autotursim, iar în urma impactului acesta a decedat.

Accident s-a produs miercuri, în localitatea Băicoi, județul Prahova.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Ploiești-Brașov, în localitatea Băicoi, județul Prahova, un autoturism a accidentat mortal un pieton care circula pe suprafața de rulare.

Citeste si: O familie a fost spulberată de o mașină, pe DN1- Tată şi fiică au murit- Copila avea doar 11 ani

Traficul este restricționat

Traficul este restrictionat pe banda 2, al fiecărui sens de mers, se circulă pe prima bandă.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN1, Băicoi intersecţie cu Lilieşti, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că un bărbat, în calitate de pieton, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile, ar fi fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat vârstă de 44 de ani”,
transmite IPJ Prahova.

După impact, autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani a fost ulterior acroşat de alte două autoturisme, conduse de doi bărbaţi cu vârstele de 37 şi respectiv 43 de ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație.

O familie a fost spulberată de o mașină luni seară, pe DN1

Un  grav accident  a avut loc, luni seară, pe DN1, în apropiere de Ploiești. O familie  a fost spulberată  pe un autoturism, în urma impactului tatăl și fiica au decedat.

Un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce se deplasa pe DN1 ar fi surprins și accidentat 3 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile, relatează  observatorulph.ro.

Din primele informații, se pare că un bărbat în vârstă de 44 de ani, care conducea o maşină în care se afla familia sa, respectiv soţia (38 de ani) şi fiica (11 ani), a tras pe dreapta, pe marginea DN 1, în zona Movila Vulpii pentru a opri la un magazin.

În timp ce traversau, cei trei au fost spulberaţi de o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Citeste si: Cine este tânărul de 20 de ani care a dat peste un tată și fiica lui, în vârstă de 11 ani, în timp ce traversau strada