Cine este românca găsită moartă în portbagajul unei mașini, în Italia - Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Autor: Alina Petre
Actualizat: 17 mai 2023, 02:05

O româncă a fost găsită moartă în Italia

O româncă a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini, în oraşul Desenzano din Italia.

O româncă a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini, în oraşul Desenzano din Italia.

Aceasta era rezidentă în oraşul Biella, la vest de Milano și a fost dată pe 29 iulie, atunci când a fost văzută ultima dată.

Descoperire macabră în portbagajul unei mașini

Polițiștii au fost alertați cu privire la o mașină care se afla în parcarea unui magazin din oraşul Desenzano.

Autovehiculul nu a mai fost miscat de câteva zile, iar oamenii au alertat autoritățile.

Echipajele de poliție au făcut descoperirea macabră din portbagajul mașinii. La faţa locului s-au deplasat carabinierii, care au găsit trupul unei femei în portbagajul autovehiculului.  

Mirosul puternic care iese din mașina parcată a ridicat semne de îngrijorare, îar în interior nu se vedea nimic, așa că polițiștii au forțat să deschidă portbagajul unde au găsit cadavrul femeii în stare avansată de descompunere.

Citeste si: O femeie a murit la o clinică chiar în timpul unui control medical, în Târgoviște- Cum a fost posibil

Cine era femeia găsită 

Violeta Ana Nica este românca în vârstă de 40 de ani care a fost a fost găsită fără viață într-o mașină. Ea era dată dispărută de famile, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini aflate în parcarea unui magazin din oraşul Desenzano, în Italia.

Anchetatorii iau în calcul varianta că românca a murit din cauza unei supradoze de medicamente. Femeia a mai avut şi alte tentative de suicid în trecut, iar prima variantă pe care autoritățile o iau în calcul este sinuciderea.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a descoperi cum a reuşit femeia să ajungă în portbagajul maşinii. Achetatorii trebuie să afle cum a putut femeia să ia medicamentele, apoi să se urce în portbagaj şi să îl închidă, care pare greu de crezut.

Românca a fost găsită moartă pe data de 15 august. Potrivit presei locale, cadavrul era într-o stare avansată de putrefacție și ar fi stat în portbagaj, sub soarele arzător, mai bine de o săptămână.

Românca găsită moartă este soția unui om de afaceri din Biella

Românca găsită moartă în portbagaj este soția unui cunoscut om de afaceri din Biella.

Soțul femeii este unul dintre fondatori și proprietari ai unei cunoscute fabrici de bere artizanală din Graglia, relatează primabiella.it.

Poliția din Brescia continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili circumstanțele morții româncei.

Citeste si: Raportul autopsiei baschetbalistei Alessia Maria Raiciu contrazis de fostul medic al Naționalei de Fotbal, Pompiliu Popescu- De ce a murit, de fapt, tânăra la doar 18 ani

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.