TOP 6 moduri în care laptopurile ne-au îmbunătățit viața în afaceri

Author: Oana Picerea

Laptopurile au schimbat foarte mult modul în care operează companiile, iar angajații care se confruntă cu clienți, își pot lua locul de muncă cu ei și pot lucra de oriunde aleg să fie. În plus, multe startup-uri, în special în spațiul de afaceri de publicitate și marketing, preiau conceptul de birouri virtuale.

Angajații nu trebuie neapărat să meargă în fiecare dimineață la un birou fizic. Acest lucru devine destul de învechit și costisitor pentru companiile care încă operează în sensul tradițional al biroului. În zilele noastre, angajații au o mulțime de instrumente online pe care le pot folosi pentru a fi productivi și nu limitați de locul în care se află.

Cum au îmbunătățit laptopurile viața în afaceri

  • Colaborare și productivitate – Laptopurile sunt încă necesare pentru a îndeplini cele mai multe sarcini. Colaborarea la prezentări și rapoarte sunt doar două dintre numeroasele moduri în care laptopurile continuă să ajute angajații care călătoresc să rămână productivi în diferite locații. Dacă ai nevoie de un laptop, să știi că pe Altex.ro vei găsi cele mai bune dispozitive care să-ți îmbunătățească fluxul de lucru.

  • Interacțiune – Laptopurile permit angajaților să se conecteze virtual cu clienții în orice moment al zilei. Angajații pot ajuta potențialii clienți în moduri creative și convenabile, dar au și oportunitatea de a oferi asistență prin intermediul platformelor de chat de servicii pentru clienți. Afacerile au beneficiat în mare măsură datorită acestei realizări benefice.

  • Relevanță – Laptopurile oferă informații suplimentare pentru a genera și a crea conținut online relevant și actualizat. Companiile care le permit angajaților să-i ajute să-și sporească marketingul de conținut și prezența în rețelele sociale vor câștiga încrederea clienților și recunoașterea mărcii, mai ales acum când majoritatea consumatorilor își bazează deciziile de cumpărare pe recenzii bune ale serviciilor clienților.

  • Date – Fermierii pot acum stoca cu ușurință date despre aer, temperatura solului, viteza vântului, umiditate, radiația solară și precipitații pe laptopurile lor. Avantajul suplimentar este că aceste date sunt ușor accesibile și pot fi analizate oricând cu doar un clic pe un buton de pe laptopul lor.

  • Prezentări – Prezentările PowerPoint merg mână în mână cu laptopurile, deoarece acum este foarte ușor să afișezi diapozitivele PowerPoint pe un proiector, să poți vizualiza notițele și să decizi ce va fi proiectat de pe laptop. Marele avantaj aici este că-ți poți vedea notițele pe laptopuri, precum și următorul diapozitiv, în timp ce publicul vede diapozitivele doar în modul de prezentare.

  • Învățare online - Mulți angajatori plătesc cursuri online pe care angajații să le urmeze în vederea dezvoltării profesionale. Acest lucru le permite angajaților să urmeze aceste cursuri fie în pauze, fie acasă, fie la birou. Ușurința de a folosi un laptop de fiecare dată când vrei să acumulezi informații noi face ca acest dispozitiv să fie popular pe piața de astăzi.

     

    Cu ajutorul laptopurilor, angajații pot lucra de oriunde s-ar afla, pot interacționa cu colegii, clienții și pot împărtăși idei mai rapid decât permite birocrația de birou. Organizațiile care au adoptat acest mod de operare pentru angajații lor orientați către clienți au înregistrat câștiguri remarcabile în productivitate.

     

    Sursa foto: Unplash.com

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.