Copilul tău începe școala? Iată TREI lucruri care nu trebuie să îi lipsească în noul an școlar

Author: Oana Picerea

Toamna se apropie cu pași repezi, motiv pentru care copiii se pregătesc să își ducă la bun sfârșit temele de vacanță și să se bucure de timpul liber ce le-a mai rămas, iar părinții vor intra, încă de la începutul lunii septembrie, în „febra” cumpărăturilor. În acest sens, dacă micuțul sau micuța ta va merge la școală din toamna aceasta, atunci trebuie să știi că sunt câteva lucruri care nu trebuie să îi lipsească sub nicio formă. Sunt esențiale pentru copilul tău în noul an școlar!

Iată câteva lucruri care nu trebuie să îi lipsească copilului tău, în toamnă, când începe școala:

  • În toamnă, școlile își vor redeschide porțile, iar elevii se vor întoarce în bănci. Iar, dacă este momentul ca micuțul sau micuța ta să se întoarcă la școală, atunci trebuie să ai în vedere anumite lucruri. Odată cu avansarea în anii școlari, copii vor studia mai multe materii, fapt ce implică mai multe cărți și caiete. În acest sens, îi poți achiziționa copilului tău un ghiozdan încăpător de la Altex.ro, cu multe compartimente, pentru a fi sigur că vor putea fi introduse toate lucrurile de care are nevoie în noul an școlar. Îl poți alege în funcție de preferințele pe care copilul tău le are și, mai mult decât atât, poți alege chiar unul ce conține, deja, un set util pentru școală, cu penar și săculeț pentru încălțăminte.

  • Pe lista lucrurilor care nu trebuie să fie trecute cu vederea se află și rechizitele. Apropiindu-se cu pași repezi noul an școlar, copilul tău va avea nevoie de noi caiete, pixuri și creioane. Dacă nu dorești să le achiziționezi individual, atunci poți opta pentru seturile care includ, pe lângă penarul complet echipat cu pixuri, creioane, riglă și gumă de șters, și setul pentru pictură. Indiferent de clasa în care se află, micuțul tău va avea, cel mai probabil, ora de desen inclusă în programa școlară, motiv pentru care acesta va picta sau desena. În plus, nu uita faptul că pentru ora de matematică este probabil să aibă nevoie și de o trusă ce conține instrumente de geometrie.

  • De asemenea, pe lângă toate lucrurile enumerate anterior, copilul tău va mai avea nevoie și de un echipament pentru ora de sport. În acest sens, îi poți achiziționa copilului tău un set format din tricou cu pantaloni și o pereche de încălțăminte sport în care să se simtă confortabil în timpul orei. Totodată, nu uita faptul că și uniforma este foarte importantă, acolo unde instituțiile de învățământ impun purtarea ei.

Noul an școlar va începe în curând, iar copilul tău va avea nevoie de toate aceste lucruri, pentru a putea să își desfășoare corect activitatea școlară. Pe lângă ghiozdan, rechizite și îmbrăcăminte, în noul an școlar va mai avea nevoie și o cutiuță pentru mâncare. Aceasta este ușor de transportat și nu ocupă foarte mult spațiu în ghiozdan. În plus, caserolele de mâncare care au compartimente sunt foarte utile, pentru că, în acest mod, poate fi pus atât prânzul, cât și gustarea.

Sursă foto: Pexels.com

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.