Cine este bărbatul pe trotinetă care a atacat două femei pe stradă. Acesta a fost prins de poliție în urmă cu puțin timp

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 aug 2022, 21:28

Bărbatul pe trotinetă care a atacat două femei seara trecută cu un obiect ascuțit a fost prins în urmă cu puțin timp, informează Poliția Capitalei.

Bărbatul pe trotinetă care a instalat panica în Capitală, după ce miercuri seară a atacat două femei pe stradă cu un obiect ascuțit, care se presupune a fi un bisturiu, a fost prins în această seară, după ce a fost depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Una dintre victimele acestuia a fost chiar Margherita de la Clejani, fiica Viorică și a lui Ioniță. Tânăra aproape că a fost înjunghiată în plină stradă de agresor și a fost transportată de urgență la spital.

Bărbatul pe trotinetă a fost prins de poliție în această seară

Poliția Capitalei a anunțat că bărbatul care a instalat panica în Capitală a fost identificat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”,
a transmis joi seară Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Citeste si: În ce stare se află Margherita de la Clejani după ce a fost înjunghiată de bărbatul de pe trotinetă

Din primele informații bărbatul are 38 de ani și este din Capitală, potrivit Antena3.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, pentru proceduri legale.

Citeste si: Prima reacție a Vioricăi de la Clejani după ce Margherita a fost înjunghiată cu un bisturiu pe stradă, în Capitală. Artista este foc și pară

”La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.”,  a transmis într-un comunicat DGPMB.