Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Caner Cindoruk, Volkan din serialul "Infidelul"

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 01 sep 2022, 12:54

Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Câner Cindoruk, Volkan din serialul "Infidelul"

Caner Cindoruk, cel care îl interpretează pe Volkan, în serialul fenomen "Infidelul" a dat căldura din Istanbul pe răcoarea din Cape Town, Africa de Sud.

Îndrăgitul actor s-a cazat în zona de lux a orașului, în Camps Bay, recunoscută pentru numeroase atracții turistice, precum plaja cu același nume, cunoscută pentru nisipul său alb, o piscină naturală între stânci și vederea spre munții Twelve Apostles.

Caner Cindoruk se bucură din plin de zilele libere și se relaxează în natură, în ciuda vremii capricioase. Actorul a împărtășit câteva instantanee și fanilor de pe rețelele de socializare.

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi cate animale are Melis Sezen, Derin, din serialul “Infidelul”!

Pozele actorului pe nisipul alb, ascultând sunetul valurilor oceanului sau bucurându-se de ploaie au primit zeci de mii de aprecieri și sute de mesaje din toate colțurile lumii.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ce locuri frumoase!", "Aceste imagini sunt fabuloase! Mă bucur să te văd relaxandu-te în mijlocul naturii", "Aceste fotografii sunt inspirație pură, ai surprins libertatea! Arăți fericit și asta mă bucură!",  sunt doar câteva dintre sutele de mesaje postate de fanii celebrului actor.

Citeste si: El a fost marea iubire a lui Cansu Dere, protagonista din serialul ”Infidelul”, care are premiera la Kanal D pe 17 august. Este faimos și a jucat în ”Fiica ambasadorului”

Pe Câner Cindoruk îl putem vedea de miercuri până vineri, începând cu ora 20.00, în serialul emoționant "Infidelul", la Kanal D.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.