Se lansează primul episod din House of the Dragon. Cum arată trailerul serialului mult așteptat de fanii Games of Thrones

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 mai 2023, 04:15

Începe serialul fenomen House of the Dragon

Sursa: Facebook

House of the Dragon spune povestea unui război civil brutal în casa Targaryen, un război cunoscut sub numele de Dansul Dragonului, o poveste ce ne va lăsa fără cuvinte.

House of the Dragon este povestea ce are loc cu peste 100 de ani înainte de celebrul serial Games of Thrones și are la bază romanul ,,Fire & Blood” scris de George R. R. Martin și deși nu s-au oferit multe amănunte despre serial, publicul este deja nerăbdător de apariția acestuia.

Citeste si: Când începe House of The Dragons, continuarea serialului Game of Thrones?

Pe 22 august 2022, are loc lansarea primului episod din House of the Dragon

Episodul de debut al serialului House of the Dragon va apărea pe 22 august, la HBO. Primul sezon are 10 episoade ce se vor lansa în fiecare săptămână ale lunilor septembrie și octombrie.

Serialul poate pe fi urmărit alături de floricele și cevade băut pe HBO sau HBO Max, iar episoadele vor avea o oră și deja marele final al acestui sezon are data stabilită, pe 23 octombrie.

Co-creatorii serialului, Ryan J. Condal și Miguel Sapochnik descriu serialul House of the Dragon ca o „dramă complexă, shakespeariană, de familie”.   Game of Thrones  era o poveste despre familii multiple care se războiesc din cauza unor idei precum justiție și decență. Existau crime și trădări și toate aceste lucruri există și aici, dar povestea de față este despre dizolvarea unei singure familii, iar acea familie se întâmplă să fie cea mai puternică din istoria Westerosului”, anunța Ryan J.

Condal, iar Miguel Sapochnik declară că „Povestea noastră începe cu membrii familiei Targaryen într-o zonă de siguranță și încredere, pentru că ei au dragonii – ei au armele de distrugere în masă – și, atât timp cât îi au, e greu să-ți imaginezi că cineva le-ar putea contesta puterea. Ei știu lucrul ăsta, dar această aroganță ar putea duce la declinul lor”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce avere a strâns Kit Harington până la 33 de ani. Marea parte a banilor a venit de pe urma rolului din Game of Thrones

Cum arată trailerul House of the Dragon

Trailerul îi surprinde pe celebrii actori ce fac ca romanul ,,Fire & Blood” scris de George R. R. Martin să prindă viață.

Un cadru al videoclipului o arată pe Alicent Hightower mânuind un pumnal care are o semnificație foarte importantă pentru cei care au văzut Game of Thrones.

În scena trailerului fulgerător, personajul izbucnește cu o expresie îngrijorată în ceea ce pare a fi o ședință de consiliu, ținându-se strâns aceeași armă de oțel Valyrian pe care Arya Stark a folosit-o pentru a-l ucide pe Regele Nopții în al treilea episod din ultimul sezon din Game of Thrones.

Aceste aspect și multe altele i-au lăsat pe fanii Games of Thrones să aștepte cu sufletul la gură ziua cea mare în care cele două lumi se vor întâlni și vor fi prezentate astfel, în producții cinematografice.

Citeste si: Kristian Nairn, cunoscut drept "Hodor", din "Urzeala Tronurilor" se afla pentru a treia oara in Romania! Celebrul actor adora micii, ciorbele si dulciurile ramanesti!

Surse: tvmania.ro, catine.ro, ro.nospoiler.it 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.