Replicile şocante ale tinerei care a ucis patru oameni la Iaşi, beată fiind: ”Vreau să ştiu în ce cont virez banii. Cât timp nu ştiu despre ce vorbiţi, în vine să râd”

Autor: Madalina Maftei

Femeia care a ucis patru angajați ai societății Citadin din Iași, după ce a provocat un accident cumplit, beată fiind, spune că nu știe ce să povestească, căci nu-și amintește ce s-a întâmplat în acea noapte.

Tânăra care a provocat un accident îngrozitor în Iași, în urma căruia patru oameni au murit, a declarat în fața procurorului că nu știe ”ce să povestească” în legătură cu noaptea în care s-a produs tragedia.

Declarațiile șocante ale femeii care a ucis patru oameni la Iași

Femeia care a ucis patru oameni la Iași, în timp ce conducea sub influența alcoolului, a șocat cu replicile ei.

 ”Cât timp nu ştiu despre ce vorbiţi, în vine să râd”,  a spus femeia procurorului de caz, care a întrebat-o dacă situaţia în care se află i se pare amuzantă. 

Întrebată dacă vrea să dea o nouă declarație având în vedere noua încadrare juridică a faptei de care este acuzată, aceea de omor calificat, femeia a dat un răspuns șocant: ”Vreau să ştiu în ce cont virez banii”. 

Citeste si: Mireasa gravidă moartă în ziua nunții a lăsat doar durere în sufletul celui care urma să îi fie soț. „Ieri trebuia să avem nunta, azi caut sicrie!”

Replica femeii a venit în contextul în care familiile celor patru victime au pretenții financiare de peste 10 milioane de euro de la ea, de la firma de asigurări şi de la angajatorul celor patru muncitori care se aflau la serviciu în momentul accidentului, potrivit avocatului Adrian Cuculis, notează romaniatv.net. 

Aceasta susține cu vârf și îndesat că are „discernământ tot timpul” şi, întrebată de procuror dacă doreşte să povestească ce s-a întâmplat în noaptea accidentului, a răspuns: „Nu, pentru că nu ştiu ce să vă povestesc”. Ea i-a spus anchetatorului că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat în seara tragediei şi nici măcar nu îşi aminteşte dacă a băut înainte de a urca la volan. 

„De ce zâmbiţi, este amuzant?”, a întrebat-o procurorul pe tânără. Iar replica acesteia a fost: „Da, cât timp nu ştiu despre ce vorbişi îmi vine să râd”.

Tânăra a mai susținut, în timpul audierii, că nu-și amintește ce a declarat anterior, atunci când a povestit unui avocat că înainte de tragedie a fost cu copilul acasă și s-au uitat la desene animate.

 Adina Iuliana Ghervase, femeia care a omorât patru oameni la Iași, conducea un autoturism Alfa Romeo şi se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iașului.

Ea a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă.

Citeste si: Cine sunt soții care și-au pierdut viața după ce au fost striviți de un TIR. Aceștia și copilul de un an plecau la mare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”