Tragedie fără precedent! Un microbuz plin cu români, accident mortal pe o șosea din Austria. Cine sunt victimele

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 mai 2023, 03:35

Un microbuz plin cu români, accident mortal pe o șosea din Austria

Sursa: stiridiaspora.ro

Un microbuz plin cu români, care se întorcea în România, a fost implicat într-un tragic accident. O persoană și-a pierdut viața pe loc și alți șase oameni au fost răniți.

Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un grav accident. Microbozul se întorcea din Austria în România când, dintr-o dată, s-a răsturnat, după ce a lovit un terasament.

Un microbuz plin cu români, implicat într-un grav accident

Un microbuz plin cu români s-a răsturnat pe o șosea din Austria. O româncă în vârstă de 63 de ani a decedat pe loc și alte șase persoane au fost rănite.

Microbuzul era înmatriculat în Timiș și era condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani. Acesta a derapat din cauza carosabilului umed și a dus la producerea accidentului mortal. Șoferul a scăpat nevătămat, în timp ce alte două persoane au rămas încarcerate. Acestea au putut fi scoase doar după ce microbuzul a fost repus pe roți.

O anchetă a fost deschisă și încearcă să se afle dacă șoferul de 51 de ani conducea sau nu cu vitează, ținând cont că aceasta trebuia să fie adaptată condițiilor meteo.

Accidentul s-a produs în districtul Deutschlandsberg, în apropiere de Stainz, marți, 23 august, în jurul orei 04:00 dimineața, pe L 461.

Citeste si: Cine este bărbatul care a agresat sexual o femeie într-un lift din Capitală

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un alt microbuz plin cu români s-a răsturnat în Germania

Un alt accident la fel de grav a avut loc în Germania, atunci când un microbuz în care se aflau români s-a răsturnat. Accidentul a avut loc din cauza unei anvelope care a explodat în mers.

Incidentul a avut loc vineri, 19 august, pe A9, în direcția de mers spre München.

Șoferul și alte trei persoane care se aflau în microbuz au fost rănite, iar una dintre ele a fost transportată la spital în stare gravă.

În apropiere de intersecția Dittersdorf, pneul stâng din spate a explodat, iar șoferul român de 52 de ani nu a mai putut menține controlul microbuzului. Vehiculul a derapat și a ieșit de pe carosabil spre banda din dreapta.

Microbuzul s-a răsturnat de mai multe ori, iar, în urma incidentului, șoferul a fost rănit ușor.

Timp de aproximativ o oră și jumătate, traficul a fost oprit complet și, la scurt timp, acesta a fost reluat parțial.

Citeste si: Două anchete au fost deschise în cazul copilului peste care a căzut o coloană decorativă, chiar în Primăria București. Micuțul se află în stare gravă la spital

La ora de vârf, din cauza celor întâmplate, s-a format o coadă de aproximativ opt kilometri, iar valoarea totală a pagubelor se ridică la 10.000

de euro, conform stiridiaspora.ro.

Cei trei pasageri aveau vârstele de 27, 45 și respectiv 51 de ani. Cu doar câteva ore înainte de incident, o șoferiță româncă a fost și ea implicată într-un accident, tot pe A9.