Dragoș nu crede ca Maria va mai avea viață lungă în Casa Iubirii: "Nu va mai rezista mult" Ce ar face fostul concurent daca ar întâlni-o în afara competiției matrimoniale

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 mai 2023, 00:45

Ce spune Dragos despre Maria

Sursa: Captură YouTube

Fostul concurent de la Casa Iubirii si-a spus parerea despre cei ramasi in Casa Iubirii si despre cuplurile formate.

Dragoș, unul din foștii concurenți de la Casa Iubirii, le-a făcut o caracterizare foștilor sai colegi din cadrul show-ului matrimonial, iar cei care par reali din punctul lui de vedere și au șansă să formeze un cuplu pe termen lung sunt Larisa și Ionut. Despre Măria, cea cu care și-ar fi dorit să aibă o relație și a tot marșat pe glume în ce o privește, Dragoș a spus că nu prea o vede departe în competiția matriomoniala.

Citeste si: Dragoș, fostul concurent de la Casa Iubirii o desființează pe Maria: "Nu cred că își are locul acolo, a venit pentru altceva! Sunt foarte sincer în ce spun"

Dragos ar fi votat-o pe Maria in fiecare Gala

"Ea nu e pentru așa ceva, ar putea veni altcineva în locul ei, o fata cu subiecte plauzibile, o fata care ar putea să se îndrăgostească, a dezvăluit Dragoș pentru Culisele Iubirii. Tine locul unei persoane care ar fi putut face ceva în Casa

Iubirii. Cred că o votam în fiecare Gala și ea pe mine. Când iese afara, poate ne căsătorim, ce să zic. O să radem, dar nu se știe, de la ura la iubire, e un pas. Eu la Botoșani nu mă mut. Eu nu cred că se vă muta George la Botoșani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Larisa, daca s-ar muta la București, ar face un cuplu stabil. Pe mine mă recunosc oamenii, vin să facem poze. Lumea mă recunoaște. A fost o placere să mă reîntâlnesc cu o parte din foștii concurenți. Aștept să iasă clipul Biancai. Ea e o fata talentata, frumoasa. Mă înțeleg bine cu ea. Și cu Adrian am vorbit, ne-am întâlnit. L-am ajutat așa cumva.

Dragos, dezvaluiri despre Adrian. De ce nu a rezistat la Casa Iubirii

El e un tip atipic, pe inteligenta, pe partea culturala, noi suntem de cartier. El face parte din alta lume, nu e obișnuit cu televiziunea. Mi-a fost drag, am mai și glumit, s-a supărat la un moment dat. Ei cumva au evoluat frumos în emsiune, apoi nu stiu ce s-a întâmplat.

Bianca e mai complicata, ea nu a fost atrasa fizic, a uitat de ambalaj. Nu era genul lui. Poate cu Andrei, ar putea încercă. Ea defilează, a dezvăluit Dragoș pentru Culisele Iubirii.