Demet Ozdemir, în lacrimi, la petrecerea dedicată nopții de henna! Iată când va avea loc fastuoasa nuntă a actriței cu celebrul cântăreț Oğuzhan Koç! De ce au fost nevoiți sa o amâne cu doua zile!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 aug 2022, 14:53
Demet Ozdemir Foto(5)

Demet Ozdemir, la petrecerea dedicata nopții de henna

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Îndrăgita actriță Demet Ozdemir a trecut prin emoții teribile în timpul petrecerii dedicată nopții de henna, înainte de nuntă.

Demet Ozdemir se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 30 de ani, frumoasa actrița a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a fascinat cu talentul deosebit și frumusețea exotică. În cei zece ani de experiență pe platourile de filmare, Demet Ozdemir a încântat telespectatorii cu rolurile sale magistral interpretate în seriale de mare succes.

Anul acesta superba actriță a trăit cele mai intense emoții dar și cele mai frumoase momente din viață ei, deoarece a fost cerută în căsătorie și de curând s-a măritat cu alesul inimii sale, celebrul cântăreț Oğuzhan Koç.

Demet Ozdemir, în lacrimi, la petrecerea dedicată nopții de henna

Deși în ultima perioadă a încercat să se dedice atât carierei cât și vieții personale, Demet Ozdemir a fost nevoită în ultimele trei săptămâni să se focuseze numai pe latura personală deoarece s-a pregătit intens alături de viitorul ei soț de

fastuoasă lor nuntă, care urmă să aibă loc pe 26 august, însă condițiile meteo nefavorabile i-a determinat să amâne evenimentul duminică, 28 august.

După o relație de aproximativ doi ani, Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç au devenit un cuplu solid și frumos și au decis că a venit momentul să își unească destinele pentru a formă o adevărată familie. În luna februarie celebrul cântăreț Oğuzhan Koç a cerut-o în căsătorie pe Demet într-un cadru romantic, de Ziua Îndrăgostiților și i-a oferit un superb inel de logodnă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La începutul lunii iulie, cei doi îndrăgostiți au decis să organizeze și o petrecere pentru a marca oficial logodna lor, la care au avut alături rudele și prietenii apropiați.

Urmând că nunta propriu-zisă să aibă loc în luna august, pe dată de 26, însă presa din Turcia a anunțat recent faptul că cei doi viitori soți au decis să amâne grandiosul eveniment, din cauza condițiilor meteo neprielnice. Potrivit viatacuaromadecafea.com, cununia si petrecerea de nunta vor avea loc 28 august.

Citeste si: Demet Özdemir amână revenirea pe platourile de filmare. Actrița se confruntă cu probleme grave de sănătate: ”Trec prin boală mai greu și cu durere”

Seara trecută, Demet Ozdemir a trecut prin emoții uriașe, deoarece a fost în centrul atenției la petrecerea dedicată nopții de henna, unde ea și rudele sale au respectat îndeaproape tradiția. Frumoasă actrița nu s-a sfiit să publice imagini inedite surprinse în timpul desfășurării obiceiurilor. Această a lăcrimat în clipă în care i-a sărutat mâna soacrei sale și a mamei sale și a purtat cu mândrie o superbă rochie roșie așa cum prevede tradiția turcească.

Citeste si: Cum se simte celebra actrița Demet Özdemir după ce a suferit de COVID-19! Iată cum a fost surprinsă viitoarea mireasă după ce a ieșit din izolare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.