Raluca Bădulescu i-a făcut cunoștință fostului soț cu actualul iubit. Cum au fost surprinși cei trei

Autor: Madalina Maftei

Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil!” i-a făcut cunoștință fostului ei soț, Vali Pungă, cu actualul iubit. Imaginile cu cei trei la aceeași masă a surprins pe toată lumea.

Raluca Bădulescu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, deși, recent, luni punea capăt unui mariaj care a durat mai bine de un deceniu, acum, vedeta iubește din nou și este mai fericită ca oricând. Jurata de la ”Bravo, ai stil!” este transparentă și nu s-a ferit să i-l prezinte fostului soț pe actualul ei iubit.

Raluca Bădulescu, aceeași masă cu fostul soț și cu actualul iubit 

La scurt timp după ce a divorțat de Florin Stamin, alături de care a fostă căsătorită 15 ani, Raluca Bădulescu a anunțat că are un nou iubit și este mai îndrăgostită ca niciodată.

”E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.', a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

Deși nimeni nu se aștepta ca jurata de la ”Bravo, ai stil!” să divorțeze, mai ales că se înțelegea de minune cu Florin Stamin, ei bine, nu a trecut mult până când primele imagini cu vedeta și actualul iubit au apărut în spațiul public.

Se pare că noul iubit al designerului este medic și este mult mai tânăr decât ea.

În urmă cu puțin timp, Raluca Bădulescu a postat pe Instagram un video în care se afla la un restaurant, nu singură, ci alături de iubitul și de fostul ei soț, Vali Pungă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei trei par extrem de fericiți și se bucură de timpul petrecut împreună.

Citeste si: Cum arăta Raluca Bădulescu în tinerețe. Vedeta Kanal D frângea inimile bărbaților

Raluca Bădulescu, despre despărțirea de Florin Stamin

În urmă cu câteva luni, Raluca Bădulescu și Florin Stamin au anunțat că vor divorța, după 15 ani de căsătorie.

Aceștia nu au dezvăluit motivul, însă, cei doi au rămas prieteni în continuare.

„Sunt multe alte vești triste în viață. Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Asta este o decizie pe care am luat-o împreună și prin care nu facem nimic altceva decât să ne continuăm relația, pentru că noi doi suntem suflete pereche. Suntem prieteni și vom fi pentru totdeauna.Florin este și va fi întotdeauna familia mea.

În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat.,  a spus Raluca Bădulescu.

Citeste si: Raluca Bădulescu iubește din nou! Cine este și cum arată noul ei iubit: „Da, pot spune că sunt îndrăgostită”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.