Eliminare neașteptată în gala ”Casa Iubirii” din această săptămână. Trei concurenți sunt propuși spre eliminare, însă doar unul dintre ei pleacă acasă. Cine a părăsit casa

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 28 mai 2023, 00:10
video Foto(6)

Tensiuni în gala ”Casa Iubirii” din această săptămână din cauza voturilor. Pe cine au trimis concurenții acasă?

Înainte de decizia finală, concurenții au început să se contrazică unii pe alții în ceea pe privește acordarea voturilor. Totul a pornit de la faptul că George a fost propus spre eliminare, fiind unul dintre băieții care formează un cuplu în ”Casa Iubirii”, în timp ce Emanuel este singur.

Trei concurenți sunt propuși spre eliminare în gala din această săptămână

Suspansul crește din ”Casa Iubirii”, cei trei concurenți propuși spre eliminare sunt Laura, Bianca și George.

Pentru unul dintre ei parcursul în acest show se va încheia astăzi.

Andreea Mantea a anunțat că ultimele două locuri în clasament sunt extrem de apropiate, le despart doar patru voturi.

 Primul concurent salvat, care are cele mai multe voturi și poate merge la locul lui, este Bianca. Întrebată dacă a avut emoții, aceasta a spus că nu a avut așa multe.

”Nu atât de multe cum am avut când am fost cu Adrian, nu se compară...Acum chiar ar fi fost altceva, plus că eu în momentul de față nu lupt pentru nimeni, nu sunt în nicio cunoaștere, deci nu cred că ar fi atât de dureros”, a spus Bianca, salvată de la eliminare.

Citeste si: Maria aruncă bomba despre Xenia: ”Este o prefăcută” Ce neînțelegeri există între cele două concurente

Lupta se dă între Laura și George, tensiunile sunt tot mai mari, unul dintre ei va pleca astăzi acasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine a părăsit ”Casa Iubirii” în gala din această săptămână

George se află la un pas de a părăsi ”Casa Iubirii” astăzi, iar faptul că iubita lui va rămâne în casa face situația și mai complicată.

„Nu mult. Nu aș vedea-o să reziste foarte mult. (n.r Ce crezi că o să se întâmple?) Ar cere să fie votată de către băieți, cred”, a

spus George despre Maria.

Lacrimile Mariei sunt de neoprit, aceasta își dorește ca iubitul ei să rămână în casă, căci relația lor este abia la început.

Cel pentru care visele se vor frânge în gala de astăzi, dintre Laura și George, este Laura, una dintre cele mai noi concurente din casă, cea care spera ca lucrurile între ea și Emanuel să funcționeze.

Citeste si: Emanuel vrea să o trimită acasă pe Maria. Urmăriți o gală incendiară ”Casa Iubirii”, duminică, 28 august, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.