Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, nuntă de basm în Istanbul! Iată ce ținute uluitoare au purtat cei doi miri și cum s-a desfășurat fastuosul eveniment!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 aug 2022, 12:00
Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç Foto(5)

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, nunta de poveste in Istanbul

Sursa: viatacuaromadecafea.com

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç s-au căsătorit duminică, 28 august, într-o locație de poveste din Istanbul, în compania multor invitați.

Celebra actrița Demet Ozdemir face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei zece ani de experiență pe platourile de filmare, superbă actrița a reușit să cucerească iremediabil publicul datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. Pe plan profesional succesele au venit în cascadă pentru Demet Ozdemir, în viața personală, destinul i-a pregătit anul acesta multe momente minunate. Îndrăgita actriță s-a căsătorit de curând cu alesul inimii sale, cântărețul Oğuzhan Koç și trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, nuntă de basm în Istanbul

Încă de la începutul anului Demet Ozdemir a trăit cele mai puternice emoții dar și cele mai frumoase clipe din viața ei, deoarece a fost cerută în căsătorie într-un mod special și de curând s-a căsătorit cu celebrul cântăreț Oğuzhan Koç. În ultimele luni, actrița a fost nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o vreme pentru a se putea dedica trup și suflet pregătirilor de nuntă.

Deși inițial cei doi viitori miri hotărâseră ca nunta să aibă loc pe data de 26 august, ulterior aceștia au fost nevoiți să o amâne pentru 28 august din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Citeste si: Demet Ozdemir, în lacrimi, la petrecerea dedicată nopții de henna! Iată când va avea loc fastuoasa nuntă a actriței cu celebrul cântăreț Oğuzhan Koç! De ce au fost nevoiți sa o amâne cu doua zile!

Marele eveniment a avut loc în Istanbul, într-o locație de basm, acolo unde au avut aproape foarte mulți invitați, rude, prieteni și colegi de breaslă. Potrivit viatacuaromadecafea.com, fastuosul eveniment s-a desfășurat în incinta luxosului hotel, Six Senses din Istanbul, cei doi miri i-au avut drept martori la cununie pe celebrul producător Faruk Turgut și respectiv pe omul de televiziune Acun Ilıcalı.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi miri, Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, au strălucit în ținute uluitoare și au fascinat cu aparițiile lor. Pe de o parte, îndrăgită actrița a purtat mai întâi o rochie de mireasă creată de Eda Güngör Museum of Fine Clothing și apoi a îmbrăcat o creație Nihan Peker, iar mirele a purtat un smoking creație Papillone. De asemenea cei doi miri au fost ajutați pas cu pas de celebrul stilist turc, Rutkay Öziş.

De asemenea, presa din Turcia a scris faptul că invitații au fost în număr extrem de mare, circa 600), iar între aceștia s-au numărat actori și artiști celebri, precum: İbrahim Çelikkol, Bensu Soral, Murat Boz, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Onur Saylak, Pelin Karahan, Furkan Palalı și mulți alții. În cadrul grandiosului evenimen, invitații prezenți au fost anunțați că s-a făcut o donație în numele lor, menită să ajută o fundație.

„Pentru că această zi specială a noastră să aibă o semnificație în plus, prin intermediul dumneavoastră, am făcut o donație Fundației Koruncuk. Această donație va fi folosită în sprijinul fetelor cu oportunități limitate în privința educației și a satisfacerii nevoilor de bază, pentru că acestea să-și ocupe locul în societate cu încredere în sine, responsabile, productive și creatoare de valori. Vă dăruim zâmbetele copiilor. Demet & Oğuzhan”, au anunțat cei doi miri, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, sărut pasional în public! Iată cum au fost surprinși cei doi viitori miri, pe o plajă renumită din Cesme!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.